Published On: 10 Nëntor, 2016

Astrit Deharin e vranë, por kush?

Naim Miftari

Astrit Deharin e vranë (e masakruan). S’kam asnjë dilemë këtu se e vranë, por a e vranë gardianët… hetuesit policor… apo vrasjen e kryen të dënuarit e tjerë, kriminelët, ish vrasës me pagesë që për një premtim për falje apo zvogëlim të dënimit të tyre do ta vrisnin edhe nënën dhe babën e vet.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...