Published On: 26 Shkurt, 2016

Asnjë deputetë i LDK-së nuk është ulur në ulset e sallës së Kuvendit

Deri në këto momente asnjë deputetë i LDK-së nuk është ardhur në sallën e Kuvendit të Kosovës, dhe të gjitha ulset në sallën e Kuvendit janë të zbrazura deri më tash, ndërsa opozita dal e ngadal po i mbush ulset e tyre për të marr pjesë në këtë seancë. /Shqiptari.eu

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...