Published On: 25 Prill, 2016

Asambleisti i AKR-së në Komunën e Gjakovës, fiton tenderin e mijëra eurove! (Dokument)

Kompania turistike “Shpat Turs” e menaxhuar nga një asamblist në Komunën e Gjakovës, e ka fituar një tender të shpallur ditë më parë nga Gjimnazi “Hajdar Dushi” për dërgimin e maturantëve në eskurzion në Shqipëri, raporton gazetablic.com

Përkundër faktit se në këtë tender kishte edhe kompani tjera turistike ofertuese madje me çmim edhe me të lirë, atë e ka fituar kompania “Shpat Turs” e menaxhuar nga Hasan Krasniqi, asamblist nga radhët e AKR-së në Komunën e Gjakovës, me çmim prej 105 euro për nxënës.

 I pakënaqur me vendimin e shkollës, përfaqësuesi i kompanisë “Meti Comerc” Hysen Musa, ka deklaruar për “Gazeta Blic” se kompania të cilën e përfaqëson i ka përmbushur të gjitha kriteret e tenderit të shpallur madje me një çmim me “solid” siç ka thënë ai, për nga 90 euro për nxënës, raporton gazetablic.com

“Ne si kompani turistike kemi ofruar ofertën sipas kërkesës së drejtorisë komunale të arsimit me një çmim solid për të gjithë nxënësit ( maturantët ) me vlerë prej 90 euro për nxënës kurse tenderin e ka fituar një ofertues i quajtur “Shpat Tours” me vlerë prej 105 euro”, ka thënë Musa.

Ai ka thënë se edhe çështjen e vendosjes së maturantëve në hotele e ka lënë në dëshirë të Shkollës, ani pse ka pasur rezervime në disa hotele.

“Në shpallje e tenderit të Gjimnazit “Hajdar Dushi” në Gjakovë nuk është cekur hoteli në të cilin duhet të akomudohen nxënësit kurs kompania jonë “Meti-comerc” ka pas rezervimin në disa hotele të tjera si dhe ne ofertë kemi lenë opsion të hapur për përzgjedhjen e hotelit sipas drejtorisë së shkollës”, ka thënë përfaqësuesi i kompanisë “Meti-Comerc”

Kurse menaxhuesi i kompanisë fituese, Hasan Krasniqi duke e arsyetuar vendimin e shkollës për dhenjën e tenderit, thotë se kompania “Meti Comerc” nuk i kanë përmbushur kriteret e këtij tenderi.

558595_220202364747636_1471741116_n

“Jo ajo nuk ka plotësuar edhe kriterin e hotelit që ka paraqitur ( hotel Elba me vetëm 80 vende).Kompania konkurruese nuk ka paraqitur edhe referencat pozitive që kërkohen në këtë rast”, ka thënë Krasniqi.

“Gazeta Blic” ka siguruar ofertën e kompanisë “Meti Comerc” dhe në të nuk është paraqitur hoteli të cilin e përmend asamblisti Krasniqi.

DATA: 12.04.2016

  GJAKOVË                                    

 

 

O F E R T Ë

 

GJIMNAZIT ,, hajdar dushi”- GJAKOVË

 

Firma  Transportuese ,, METI-comerc-H” nga  Gjakova  e licensuarë nga  Ministria  e  Transportit  dhe  Infrastrukturës  të  Kosovës  për  transportin e  udhëtareve  të  mbrëmshëm  dhe  të  jashtëm.

 

Firma  Transportuese ,,METI-comerc-H”nga  Gjakova  me  një  përvojë  shumëvjeçare  të  transportit    të  udhëtareve  dhe  me  një  kapacitet  të    plotë  të  autobusëve  në  gjendje të  lartë  teknike  si   dhe  me  komoditet  mjaftë  të  mirë, dhe me  personel të lartë(vozitës) të mirë.

Me  shpalljen e tenderit  për vizitë në Republikën e  Shqipërisë, me qëndrim në Durrës.

Nga Durrësi vizitohen qytetet: Vlora, Kruja, Tirana,Fieri,dhe qyteti i vjetër i Durrësit.

Eksurzioni zgjatë pesë (5) bujtje, pansion i plotë, që nga dt.02.05.2016 deri me dt.07.05.2016.

Firma transportuese ,,METI-comerc-H”nga Gjakova ofron këtë ofertë të poshtëshënuar:

Nxënësit e familjeve të dëshmorëve apo të invalidëve të luftës ,(10) nxënës do të jenë gratis të cilët i përcakton drejtoria e shkollës, si dhe arsimtarët (kujdestarët e klasave)  do të jenë pa pagës.

 

Akomodimi është i rezervuar sipas shpalljes të tenderit të numrit të nxënësve.

Sipas kërkesës të drejtorisë së shkollës, ne mund të bëjmë edhe ndërrimin e hotelit.

 

Çmimi për një person me pansion të plotë dhe udhëtim kushton:   90 Euro__.

 

Nr. Kontaktues:

Tel:0390/322/004                                                                                     ME  RRESPEKT:
Mob:044/270/456                                                                                     ,,METI-comerc-H”

 

 

 

Më tutje asamblisti i pyetur nga “Gazeta Blic” se a mendoni që ju ka ndihmuar fakti që shkolla ta përzgjedh kompaninë tuaj, pasi që jeni asamblist, ai është përgjigjur shkurt duke e mohuar se ka përgjegjësi në këtë kompani.

“Pronare i firmës nuk jam unë, këtë mund ta vërtetoni. Biseda ka përfunduar”

“Gazeta Blic” ka provuar ta kontaktoj edhe drejtorin e kësaj shkolle Bedri Cahanin, por kontakti më të ka qenë i pamundur.

Më poshtë mund ta gjeni edhe tenderin e Gjimnazit të siguruar nga “Gazeta Blic”

Untitled design

562117_220202834747589_1835950080_n

 

(Gazeta Blic)

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...