Published On: 5 Tetor, 2016

As politika në Tiranë dhe Prishtinë nuk lëvizë pa pordhat e Alisë dhe Menduhit!

 

Kryetari i Diasporës Shqiptare për Maqedoni, Tim Shkupi, që njihet si teolog me interpretime kundër aplikantëve të verbër të mulla Shefqetit, të hoxhë Bajramëve nga Maqedonia si dhe aplikantëve të idhujtarëve partiak, që sillen si guska në mjegulla në Maqedoni dhe Kosovë, që si teolog është i pari që publikisht nuk e pranon Tokën si planet dhe e mbron modelin gjeocentrik, ka reaguar përsëri me një status të tij në FB. Ky reagim i tij vjen pasi deputetët e BDI-së dhe PDSH-së nuk i votuan ligjet e propozuara nga Prokuroria Speciale, që të mbrohen dëshmitarët e rasteve të montuara, sikurse ka ironizuar me garnacionet e haxhiqamilëve të Besës, që krekosen se mund t’u japin Ali Ahmetit dhe Menduh Thaçit si mbrojtje prej Nikolla Gruevskit.

Ja statusi i tij:

Ku më ja nisur? Rreth partneritetit të BDI-së me ambasadën amerikane apo me garancionet që kalamajtë e Besës i japin Menduhit dhe Alisë, që mund t’i shpëtojnë nga VMRO-DPMN-ja.

Ju të BESËS nuk e keni të qartë një punë dhe nuk do ta keni kurrë. Vetëm për një arsye:

Nuk e kuptoni se Nikolla Gruevski është viktimë e Menduhit dhe Alisë. Jo vetëm Nikolla Gruevski, por tani edhe faktori NATO dhe BE, ka ra në hallë me këtë lojë të mashtrimeve.

As politika në Tiranë dhe Prishtinë nuk lëvizë pa pordhat e Alisë dhe Menduhit!

Ju lutne Zotin që të dridhet Toka edhe më shumë. Lutne të dridhet 11 shkallë kur të burgosurit e Kumanovës janë në Gjykatë!!!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...