Published On: 10 Qershor, 2016

Arta Rama-Hajrizi dhe të tjerët, turpi qoftë me Ju!

 

Vendimi i Kushtetueses për falje të pronave publike Manastirit të Deçanit është Vendim i turpshëm, kundër ligjor dhe i dëmshëm për zhvillimin ekonomik të Deçanit. Legjitimuat një Vendim të vitit 1997 të Qeverisë vrasëse të Serbisë… Vendosët kundër interesave dhe kërkesave të qytetarëve…. Treguat se nuk jeni profesionale, por puthadore…

Gjyqtarët e kësaj Gjykate, e sidomos këta vendor në krye me Arta Rama-Hajrizin, treguan se nuk kanë përgjegjësi ligjore as kombëtare, por interesa karrieriste dhe të turpit.

Arta Rama dhe grupi, Turp ju qoftë!

Mr. Adem Lushaj

Drejtor i “Shoqata e Intelektualëve të Pavarur” Deçan

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...