Published On: 1 Nëntor, 2016

Arsyet pse ndahen çiftet

Jo të gjithë e kanë takuar shpirtin e tyre binjakë, por nëse mendoni që kjo është gjëja më e keqe gaboheni. Por ndarja është gjë më e trishtueshme.

Lidhjet e gjata duket sikur janë të vulosura me vulën e përjetësisë, por janë gabimet njerëzore ato që krisin dashuritë e mëdha. Mund të kenë kaluar mbi  8 vite dhe “lufta e vërtetë” është të mbash pasionin ndezur si vitet e para.

Kini kujdes nga situatat e mëposhtme, shkaktaret kryesore të prishjes së një lidhjeje.

1. Çështjet e parave

2.Zënkat pa kuptim

3. Mungesa e komunikimit

4.Mungesa e mirëkuptimit, tolerancës. Në një formë apo në një tjetër dikush gjithmonë duhet të tregohet tolerant ndaj tjetrit

5. Gënjeshtrat

6. Rrëmuja mbizotëron mbi pastërtinë !! Forcohuni pak të jeni më të rregullt. që partnerja/i juaj mos të punojë për të dy.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...