Published On: 30 Prill, 2017

Arrestohet kryeshef i DSK-së për dhunën ndaj deputetëve

Policia ka arrestuar katër persona nga gjithsej 15 që i kërkon Prokuroria Publike lidhur me dhunën në Kuvend, mëson Alsat-M nga burime jozyrtare. Njëri nga katër personat, sipas burimeve të njëjta është kryeshef në Drejtorinë për siguri dhe kundërzbulim. 11 personat e tjerë ndaj të cilëve është lëshuar flet-arrest janë të pakapshëm për policinë. Të gjithë 15 personat të cilët po i kërkon MPB-ja, jo-zyrtarisht janë pjesë e grupit që pushtuan qendrën për pres konferenca në Kuvend dhe rrahën deputetët.

Për më shumë informatat ndiqni edicionet e lajmeve në orën 16.00, 19.00 dhe 22.00.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...