Published On: 31 Korrik, 2016

Arrestohen dhe kapen peng bashkëshortja dhe fëmijët e një gazetari

Policia turke mori peng bashkëshorten dhe fëmijët e gazetarit turk Bulent Koruxhu, kryeredaktor i gazetës turke Yarina Bakis

Arsyeja për arrestimin e familjes Koruxhu ka ndodh në mos qenien i pranishëm të vet gazetarit turk në shtëpi.

Në zëvendësim të tij, policët kanë burgosur fëmijët dhe bashkëshorten e gazetarit Bulent Koruxhu!
Pas dështimit të grusht shtetit në Turqi dhe pas shpalljes së gjendjes së jashtëzakonshme në këtë shtet, janë duke u përjetuar shumë padrejtësi duke i kaluar të gjitha kufijtë e kushtetutës. Sidomos burgosja e gazetarëve dhe të akademikëve është shndërruar në një skandal. Deri tani në Turqi janë burgosur mbi 50 gazetarë dhe shumë akademik të tjerë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...