Published On: 29 Shkurt, 2016

Armend Zemaj përkrahet nga LDK-ja e Strellcit të Epërm

Deputeti i Parlamentit të Kosovës Armend Zemaj, ka marr edhe një përkrahje për qëndrimet e tij

që kishte në mbledhjen e fundit të Kuvendit të Kosovës. Ai, pas mbështetjes së marr nga Kryesia

e degës së LDK-së në Deçan, ka marr mbështetje edhe nga nëndega e fshatit Strellc i Epërm, prej

nga vjen edhe vet deputeti Zemaj. Sipas një komunikatë të lëshuat nga Kryesia e kësaj nëndege,

thuhet se deputeti Zemaj, ka tejkaluar qëndrimet e tij personale dhe familjare, për interesat

madhore të shtet bërjes së Kosovës, duke mos pranuar anarkinë dhe dhunën. Në këtë komunikatë

thuhet:

“Kryesia e nëndegës së LDK-së në Strellc i Epërm, jep mbështetjen e plotë për deputetin e

Parlamentit te Republikës se Kosovës, z. Armend Zemaj, për qëndrimin e tij për forcimin e

institucioneve të shtetit tonë. Qëndrimi i deputetit tonë, Armend Zemaj i cili është edhe

bashkëvendës i ynë, ka tejkaluar qëndrimet e tija personale, për interesa të Kosovës, të ardhmen

e vendit, e për forcimin e institucioneve tona shtetërore. I nderuari deputet Zemaj, nga nëndega

jonë e Strellcit të Epërm, keni përkrahjen e pa rezervë për qëndrimet tuaja institucionale, ndaj

vazhdoni në këtë mënyrë edhe në të ardhmen, duke menduar dhe angazhuar për te ardhmen tonë

e assesi të merreni me reagime që vijnë nga persona të cilët kurrë s’do arrijnë të njollosin figurën

tënde të dëshmuar vit pas viti.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...