Published On: 19 Tetor, 2016

Arif Mati: Greqia duhet të jap llogari për etnocidin ndaj 450 mijë shqiptarëve

 

Arif Mati

 

Shqiptarë lidhur me zinxhirë si kafshë! 500 vjet pushtim osman kanë lënë gjurmë ndër të cilat disa që ende vazhdojnë edhe sot ti bëjnë shumë dëm kombit shqiptar.

Ky është një nga ato rezultatet e pushtimit osman në Shqipëri, në vendet shqipfolëse dhe në Ballkan (që Erdogani sot kërkon tinëzisht ti ringjallë)!

Këto janë kriminelët osmanë që e kanë futur Islamin, errësimin kulturor, prapambetjen dhe moszhvillimin ekonomik, shoqëror dhe politik në të gjitha vendet e rajonit, duke përfshirë Shqipërinë, Kosovën, Maqedoninë, Bosnjë Hercegovinen dhe gjetkë.

Dhe për më tepër mund të përmendim depërtimin (pas Luftës së Parë Botërore) në Turqi të më shumë se 450.000 shqiptarëve “mysliman” nga Çameria dhe tërë Greqia. Ky rast i fundit duket si një ethnocid që nuk mban emrin e tij, dhe ku Greqia duhet absolutisht të japi përgjigje para Kombëve të Bashkuara në Nju Jork dhe sidomos para të gjithë shqiptarëve të mbarë botës që kërkojnë shpjegime, ndjesë, keqardhje, meremetime, dhe dëmshpërblime. SHQIPTARI.EU

 

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Loading...