Published On: 25 Maj, 2016

ARABIZMI NË KOSOVË???

 

Dila Gecaj

ARABIZMI NË KOSOVË???

 

E shkruar në gazetën më t’njohur në Amerikë,
Plot katër faqe, për Kosoven tonë të mjerë,
Në çdo vend, në mes të armiqve të brendshëm,
Na kan hyrë armiqtë nga jashtë, tepër t’rrezikshëm,
Ka kohë, që në Kosovën tonë, Arabia Saudite,
Është duke na e dëmtuar kombin, kjo armike!….
Nuk na ndërtojë shkolla, spitale, as qendra kulture,
As nuk na e kan hapur asnjë vend pune,
Po na ndërtojnë, gjithandej, vetëm xhamia,
Po na e përçajnë popullin, oooo mjerë shqiptaria!!!

Në dy fshate, kanë hapur shkolla fetare,
Të dyjat, këto shkolla janë anti shqiptare,
Fëmijët, vetëm pér fenë islame, janë duke mësuar,
Po synojnë me na arabizuar dhe shkombëtarizuar!
Janë duke i udhëzuar, dhe paguar shumë hoxhallar.
Kosovën e mjerë, me e shkatërruar, dhe me e përçarë.

Shkruan gjithashtu, kjo gazeta, Neë York Times,
Kosova është sot, një tokë e volitshme për ISIS-in,
Dyqindë e dyzetë meshkuj dhe 40 femra, kanë ikur,
Xhihadistave dhe terroristave për t’ju bashkangjituar,
E vërteta doli për ta parë bota, si askurrë më parë,
Gjer tani, të gjithë jemi krenar që jemi shqiptarë!….
Mjerë nëna Kosovë, mjerë dhe mbarë shqiptaria,
Një milion e tetëqindë mijë banorë, dhe 800 xhamija.

Xhamijat, në rastet më të shpeshta i përdorojnë,
Për të sharë, për t’shpifur, mashtruar, dhe përçarë!
Zemërthyer, syshterrur po qanë nëna Shqiponjë,
Na ka hyrë armiku në shtëpi, o vëllëzër kosovarë!…

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Loading...