Published On: 6 Shkurt, 2016

Apo “përshëndetet” Hazbi Lika me BDI-në?

Hazbi Lika ose ndryshe i njohur si Komandant “Çela” është “përshendetur” me BDI-në. Ai këtë vendim të tij ia ka përcjellur drejtpërdrejtë kreut të integristëve Ali Ahmeti.

Tërheqjen e tij nga BDI Lika e ka arsyetuar me arsye “personale”, por në opinion flitet një periudhë të gjatë për kundërshtim të plotë të qëndrimeve të tij me politikat që viteve të fundit po i zbaton tanimë ish partia e tij Bashkimi Demokratik për Integrim, dhe posaçërisht pas rastit të Kumanovës. Për arsye të tilla parimore në periudhën e kaluar u tërhoqën edhe bashkëveprimtarë të tjerë të Ali Ahmetit, me të cilët ky i fundit ishte përkrah edhe para dhe gjatë luftës së vitit 2001 por edhe në formimin e partisë BDI.

Siç edhe ka mund të vërejë opinioni nga pamjet që ka prezantuar Partia e Ahmetit, në të gjitha aktivitetet partiake në të gjitha nivelet, qëndrore dhe lokale, tanimë mungon prezenca e Hazbi Likës. Deri më tani, vetë Lika nuk është prononcuar publikisht për arsyet e tërheqjes së tij nga BDI, apo edhe nga jeta politike, qofshin ato “personale” apo ” parimore”.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...