Published On: 10 Gusht, 2016

Apel publik, për miqtë në Kosovë!

 

Fadil Maloku
Është shumë simptomatike, por, edhe shumë e çuditshme, nga miqtë tanë (!)😕, që ende s’kemi ASNJË prononcim zyrtar lidhur me “Dosjen e shefave”!!!
Ndërkaq, thonë që janë sponzoruesit dhe gardianët e; demokracisë, shtetësisë, sovranitetit…e blabla😕, TU Kosoves😉!
Futeni, në veprim (Ju lutem!) mekanizmin gjithëpërfshirës të PËRGJEGJËSISË, në rast se dëshironi ta ruani reputacionin dhe simpatinë në publik.
Ngase, politikanët (e korruptuar) shkojnë e vijnē, kurse ne vdektarët (qytetarët) mbesim…😯

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...