Published On: 20 Maj, 2017

APEL PËR GJITHË MËRGATËN E KOSOVËS!

Fadil Maloku

Shfrytëzoje rastin (si ish anëtarë i KQZ-së) t’ju inkurajojë të gjithë juve të nderuar qytetarë të mërgatës, që të shfrytëzoni të drejtën e sovranit dhe të votoni në mënyrë elektronike apo fizike, në mënyrë që matrapazëve pretendent, të mos ua jepni asnjë mundësi të manipulimi me emrin tuaj!

Vota juaj, e ndihmon pa mëdyshje demokratizimin, e fuqizon sovranitetin, dhe e ndihmon dukshëm shtendërtimin e Kosovës!

Suksese!

Le të fitojnë, të preferuarit Tuaj, e JO ata që korruptojnë VOTËN!

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...