Published On: 9 Korrik, 2017

Apel: Ju cilado Qeveri e ardhshme!

Fadil Maloku

1. Mos u THIRRNI edhe aq shumë në “madhësitë probabile”, e as në “bymehjet tueja (ad hoc!) koalicionale” shkaku, se “ATO”, fakt, që u JAPIN infuzion e “fuqi” marramendëse në vendimarrjet e ardhëshme!

2. Por, nëse doni të qëndroni më shumë se gjashtë muaj, kqyrni e ORJENTOHUNI në; probleme dhe Projekte konkrete; – POLITIKE, si do i realizoni premtimet e problemeve (të ngritura deri në kauza kombëtare!), rreth; Demarkacionit, Asociacionit, FSK-s, Gjykates Speciale…që na mbet në derë!? – EKONOMIKE, se si do e menaxhoni dhe si do e zbusni papunësinë dhe varfërinë rekorde, të kosovarëve, – SOCIALE, si doni me i kultivu vlerat dhe standardet (e transparencës, llogaridhënjes, dhe përgjegjësisë) e munguara në gjitha këto vite të pasluftës?

3. Ndryshe, edhe gjashtëmujorshi do u duket gjatë! / SHQIPTARI.eu

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...