Published On: 27 Prill, 2017

Anton Quni me priftin dhe hoxhën bashkë përkujtojnë masakrën e Mejës

Toleranca fetare tek shqiptarët është e shenjtë, është e vetvetishme, dhe vëllazërore, si askund në botë. Këtë e sjell nëpërmjet fotove deputeti Anton Quni, të shoqëruar më një shënim të qartë. “Sot, me familjarët, hoxhë Ahmet Hoxha, pater Ndue Kajtazi, në lutje të përbashkët për martirët e rënë në “Masakren e Mejes”.
Prehuni në paqe!”, shkruan deputeti Quni. SHQIPTARI.eu

Fotografia e Anton Quni

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...