Published On: 8 Prill, 2016

Antimafia kërkon konfiskimin e pasurisë së Ismailajt; 3.2 mln $ dhe 450 mijë euro

Gjykata e Krimeve të Rënda ka kërkuar konfiskimin e llogarive bankare të Kastriot Ismailaj, ish administratorit të DIA-s.

Organi i akuzës kërkon konfiskimin e llogarisë bankare me vlerë 3.2 milionë dollarë dhe rreth 450 mijë euro, pas hetimit pasuror që u krye në kuadër të ligjit ”Antimafia”.

Prokuroria për Krime të Rënda ka nisur hetimin mbi bazën e informacioneve të dërguara nga instuticionet ligjzbatuese dhe akteve të një hetimi të mëparshëm të Prokurorisë së Tiranës.

Në bazë të informacionit, kanë rezultuar dyshime se, nëpërmjet shoqërive të krijuara dhe administruara nga Kastriot Ismailaj, janë kryer transaksione financiare pa logjikë ekonomike, me burime të ardhurash të dyshuara nga aktivitete te paligjshme kriminale.

Nga hetimet e zhvilluara në kuadër të hetimit të këtij proçedimi penal, ka rezultuar se Ismailaj është ortak apo administrator i disa shoqërive tregtare të regjistruara në Shqipëri, të cilat përgjithësisht nuk kanë aktivitet tregtar.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...