Kosova

Anëtari më i ri i Vetëvendosjes, fiton votat për tu bërë deputet?

Anëtari më i ri i Lëvizjes “Vetëvendosje”, Xhevdet Qeriqi, sipas gjitha gjasave do të jetë deputet i Kuvendit të Kosovës.

Në profilin e tij në “Facebook”, ai ka marrë disa urime nga shoqëria dhe miqtë e partisë. “Një kafe me Deputetin e ardhshëm të Kosovës z.Xhevdet Qeriqin”, ka shkruar njëri prej tyre.

Ndryshe, para aderimit në LVV, Qeriqi udhëhiqte Këshillin për Mbrojtjen e Veteranëve të UÇK së.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *