Published On: 30 Shtator, 2016

Anëtarë të stafit të Ministrisë së Mbrojtjes dhe SHP të FARK-ut, kanë marrë pjesë në vrasjen e ministrit Krasniqi

Januz Tërstena: E dimë saktësisht kush e kreu aktin terrorist ndaj Ahmet Krasniqit, është përfshirë klani i madh politik në Shqipëri dhe Kosovë (14)

 

Shkruan: Shefqet Jashari – Strofci

 

Edhe kolonel Tahir Zemaj nëpërmjet intervistave të tija të botuara disa herë ka pohuar se i din dorasit e vrasjes së Ahmet Krasniqit. Për zbardhen e vrasjes së Ahmet Krasniqit nuk kanë folur organet e drejtësisë së Shqipërisë, por duke ditur (në bazë të shumë fakteve) se në vrasjen e Ahmet Krasniqit kanë marrë pjesë edhe personalitete të larta që janë vu në krye të subjekteve shtetërore të Shqipërisë, as që është pritur se “organet e drejtësisë” të atij shteti, që po drejtohet nga spiun serbo-grek do të bëjnë zbardhin e kësaj vrasjeje. Fatkeqësisht, edhe pas sa vjetësh, për këtë vrasje nuk ka folur ende stafi udhëheqës i Ministrisë së Mbrojtjes dhe i SHP të FARK-ut, që sipas të gjitha gjasave një numër prej tyre ka marr pjesë në organizimin e krimit, ndërsa shumica prej tyre kanë qenë në dijeni të përgatitjeve që bëheshin për vrasjen e Ahmet Krasniqit, por nuk kanë ndërmarr asgjë për t’i penguar kriminelët në realizimin e planit që kishin për t’ia shuar jetën atdhetarit, ushtarakut dhe strategut të shquar kolonel Ahmet Krasniqit. Shtrohet pyetja: Si është e mundur që bashkëpunëtorët e Ahmet Krasniqit që bënin pjesë në stafin udhëheqës të Ministrisë së Mbrojtjes dhe të SHP të FARK-ut, qe tri vite dëgjojnë shpifje të llojllojshme nga kolegët e tyre ushtarakë: Agim Çeku, Naim Maloku, Salih Veseli, Bislim Zyrapi dhe nga patronët e tyre Xh. Haliti dhe H. Thaçi për Ahmet Krasniqin, Ministrinë e Mbrojtjes dhe për SHP të FARK-ut, dhe me asnjë fjalë nuk i hedhin poshtë shpifjet dhe gënjeshtrat e tyre, kur dihet se kanë aq shumë fakte për tua mbyllur gojën që më kurrë të mos shpifin.

Kriminelët janë të gjithë njësoj dhe të gjithë duhet të dënohen, pa marrë parasysh se ç’farë gjuhe flasin. E flasin shqipen apo serbishten, e flasin rusishten, maqedonishten apo greqishten nuk ka rëndësi. E rëndësishme është se ata janë kriminelë, se kanë bërë krime, dhe duhet dënuar sipas ligjit, për t’iu dhënë dënimin e merituar për krimet e bëra, dhe për vuajtjet shpirtërore që u kanë shkaktuar njerëzve, por edhe për tu dhënë mësim edhe të tjerëve, që nuk janë të formuar si njerëz, se i pret burgosja dhe dënimi, po qe se i bëjnë dikujt keq, po qe se vrasin njerëz dhe bëjnë krime. Fund/ SHQIPTARI

 

LEXONI edhe:

http://www.shqiptari.eu/januz-terstena-e-dime-saktesisht-kush-e-kreu-aktin-terrorist-ndaj-ahmet-krasniqit-eshte-perfshire-klani-i-madh-politik-ne-shqiperi-dhe-kosove/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...