Published On: 9 Maj, 2016

Anëtarë të familjes Gërvalla vijnë për të protestuar sot në Shkup

Në mesin e shumë familjeve patriotike që po të përkrahin protestën e sotme të shqiptarëve kundër qeverisë së Maqedonisë, janë edhe anëtarë të familjes Gërvalla, respektivisht kushërinj të Jusuf dhe Bardhosh Gërvallës. Disa anëtarë të kësaj familje, sot do të udhëtojnë në Shkup, për të marrë pjesë në protestën antiqeveritare, që fillon në ora 17 e 30 minuta te parku i Çairit.
“Unë bashkë me 4 anëtarë të familjes do të jemi sot në Shkup për të marrë pjesë në protestë”, deklaroi për “Lajm”, Valmir Gërvalla.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...