Published On: 7 Tetor, 2016

Amerikanët braktisin BDI-në, ofrojnë opozitën shqiptare

Mosvotimi i ligjeve nga shumica e deputetëve të BDI-së reflektoi dukshëm në reagimin e ndërkombëtarëve, në fillim ambasada e SHBA-ve doli me deklaratë për të mos penguar hetimin e pavarur të PSP-së, por edhe takimet dhe vizitat e ndërkombëtarëve në selinë e BDI-së kanë pushuar, në kohën kur diplomacia amerikane zhvillon takime me partitë shqiptare opozitare siç ishte takimi i fundit në selinë e Lëzizjes BESA në Shkup.
Ligji për PSP-në ka qenë i një rëndësie të veçantë për ndërkombëtarët, po ky ligj ishte tema e bisedës ndërmjet ndërkombëtarëve dhe Lëvizjes BESA në Shkup, pas iniciativës që kjo e fundit ndërmori për grumbullimin e 10.000 nënshkrimeve për ligjin që BDI dhe PDSH me shumicë nuk e votuan.
Veprimet e ndërkombëtarëve gjithmonë kanë qenë sinjalizuese të së ardhmes në politikën e vendit, a tregon kjo që BDI po fillon gradualisht të rrëzohet nga skena politike?!/InfoShqip/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...