Published On: 9 Nëntor, 2016

Amerika Voton…

Si i djathtë me bindje politike që jam dhe si përkrahës i të djathtës evropiane në përgjithësi, mua personalisht do t’më pëlqente që të fiton e djathta amerikane, edhe pse kandidati i tyre Donald Trump, është tejet kontrovers dhe shumë i papërmbajtshëm në lidhjet e ti me votuesit emocional dhe pritshmëria e të gjithë atyre që amerikën e shohin si fuçin e parë përmbi Rusisë e Kinës, kurse në anën tjetër, e jona demokrate, zonja e shtëpisë së Kosovës dhe gjithë botës z. Clinton, e cila padyshim që është një kandidate e denjtë për t’i fituar zgjedhjet përballë këti njeriu, që në fakt, në fillim askush s’e mori seriozisht..bile bile disa e quanin edhe palaço, dhe çudia ndodhi..dhe sot ky mund të jetë edhe palaço-presidenti i Amerikës.
Zonja Clinton, duhet të fitoj si çlirimtarja e Kosovës dhe gruaja me e fuqishme e botës, por jo si demokrate e Amerikës, sepse demokratët e Amerikës, janë socialistët e evropës, edhe pse këtu, duke ndjekur këto ditë fushatën e tyre në SHBA, siq duket partia e Donald Trump, ka rrëshqitur në drejtim të Rusisë dhe të së majtës në përgjithësi,e ku vërtet në këtë kontekst, mund ti ketë edhe pasojat e ti në aspektin e votës. Këtë, ndoshta më se miri e vërteton edhe pozicioni i Rusisë përballë Trump, e që ndoshta sonte do ti kushton edhe garën presidenciale, ku në fakt, unë do të dëshprohësha si i djathë!

Te mbesim me spektaklin e Amerikës ku znj.Clinton është defakto Presidentja e gjithë shqiptarëve në evropë e Amerikë, por mos të dehemi në gëzimin emocional që kemi kaq të nxehtë për zonjën Presidente të ardhme, sepse ne të djathtët, dim të festojmë edhe në heshtje e pa emocione!!
..

Agron Zeqiraj
Pforzheim, 08.11.2016

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...