Published On: 15 Qershor, 2017

Amerika ia tregon ‘dhëmbët’ Rusisë para derës (Foto)

  • Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë udhëhequr një ndër stërvitjet më të mëdha ushtarake të ndërmarra shumë pranë kufirit të Rusisë.

Bëhet fjalë për “Baltop”, një operacion masiv stërvitor, me mbi 6 mijë trupa të përfshira, avionë bombardues nuklearë, anije dhe nëndetëse.

Misioni është i thjeshtë; t’i tregohet Moskës se me çfarë do të përballet në rast se i shkon ndërmend ndërhyrja ushtarake në vendet e Balltikut, që së fundmi kanë shprehur shqetësim në NATO në lidhje me deklaratat e mbërritura prej Kremlinit./tch

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...