Published On: 17 Qershor, 2016

Ambasadorja Gjermane ndjek ndeshjen e futbollit në Prishtina Football Fest

ambasadorja6
Shkëlqesia e saj, Znj Angelika VIETS, Ambasadore e Republikës Federale të Gjermanisë, në Kosovë, mbrëmë ishte prezente së bashku me musafirë dhe diplomatë në Prishtina Football Fest, për të ndjekur ndeshjen e ekipit të Gjermanisë, kundër asaj të Polonisë. Ambasadorja ka thënë disa fjal rasti, ku ka urua Kosovën për pranim në UEFA dhe FIFA, si dhe tifozët e shumtë që ishin mledhur për të parë ndeshjen.
Sinqerisht,
KD Events&Communications
ambasadorja565]
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...