Published On: 18 Maj, 2017

Ambasadori amerikan në Beograd: Kosova mund ta ketë ushtrinë

  • Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Beograd, Kyle Scott ka deklaruar se pretë që në të ardhmen të themelohet ushtria e Kosovës, por, sipas tij, është me rëndësi kjo që të bëhet në pajtim me Kushtetutën e Kosovës, raportojnë mediet e Serbisë.

I pyetur për zgjedhjet në Kosovë, ai ka deklaruar se retorika është shumë më e ashpër se sa që do të duhej të jetë.

“SHBA gjithmonë ka thënë se është për bashkëpunim me Forcën e Sigurisë së Kosovës dhe presin që dikur në të ardhmen do të ekzistojë ushtria e  Kosovës por  ajo duhet të bëhet përmes Kushtetutës së Kosovës”, tha ai, raportojnë mediat serbe.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...