Published On: 13 Tetor, 2016

Ambasada Britanike: Aplikoni për bursën Chevening për studimet Master 2017/2018

Ambasada Britanike fton të gjithë të interesuarit të aplikojnë për Bursën Chevening, për studimet Master 2017/2018, program i Qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar

Bursat Chevening, qytetarëve të Kosovës me potencial të jashtëzakonshëm u ofrojnë mundësinë për studime njëvjeçare Master në ndonjë nga universitetet e mirënjohura të Mbretërisë së Bashkuar.

Bursat janë të hapura për të gjithë qytetarët e Kosovës që kanë diplomuar dhe me së paku dy vjet përvojë pune (duke përfshirë punën vullnetare), dhe që nuk kanë pranuar më parë financim nga qeveria e Mbretërisë së Bashkuar për të studiuar në MB.

Posaçërisht inkurajohen të aplikojnë të gjithë ata të cilët janë dëshmuar profesionalisht, me potencial lidershipi, si dhe të cilët kanë vizion të qartë për karrierën e tyre të ardhme.

Aplikacionet duhet të dorëzohen në mënyrë elekronike në faqen e internetit Chevening (www.chevening.org/apply) ku mund të gjenden kushtet rreth aplikimit. Afati i fundit për aplikim për Bursat Chevening për vitin 2017/18 është 8 nëntor 2016.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...