Published On: 15 Maj, 2016

Amanetet e beniaminëve të Beogradit!

 

Çezar Ndreu

Historia ndryshe – Jo ajo që e fabrikuan me komisar e komandanta të rremë,
Të tria konferencat:
E Mukjej
E Labinotit dhe e
Pezës
I sabotuan vet ata që më vonë mburreshin se kishin bërë namet duke luftuar okupatorin -komunistët ! Ata që ishin beniaminët e Beogradit! Ndërkohë akuzonin të tjerët!
“Në shtator të viti 1943 komunistët shqipetarë, gjithnjë sipas urdhrave të eprorëve jugosllavë, u hodhën haptazi kundër Ballit Kombëtar. Me këtë rast KQ. i PKSh-së dha këto direktiva:
‘Të jini të pamëshirshëm në diskretimin e Ballit Kombëtar në popull, në ndarjen e popullit nga ai, në mënyrë qe populli të bashkohet me ne…
Ta paraqisni Ballin Kombëtar si shkaktar të për[arjes dhe nxitës të luftës civile…
E vërteta zhytet, por nuk mbytet!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...