Alfabeti i Kirilit dhe Metodit nuk ishin për serbët…

Si lindi cirilica e serbëve ? Edhe serbët janë të vonshëm sa i përket shkrim-leximit. Pa hyrë në shkrimet dhe botimet e tyre vetëmashtruese dhe … Vazhdoni me leximin e Alfabeti i Kirilit dhe Metodit nuk ishin për serbët…

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!