Published On: 10 Janar, 2017

Akuza të rënda për Vetëvendosjen nga albanian real facto, bashkëpunon me shërbime serbo-ruse! (Video)

Faqja Albanian Real Facts of Life, ka shpërndarë një video me akuza tepër të rënda për Vetëvendosjen. Kjo video i është dërguar shqiptari.eu, nga shumë lexues, të cilët konsiderojnë se duhet të botohet. Më poshtë po e botojmë tekstin që kjo faqe e ka postuar dhe videon e saj.

“Lëvizja PRO RUSO-SERBE Vetëvendosje në radhët e saj ka inkuadruar njerëz të shërbimeve sekrete serbe për ta destabilizuar gjendjen në Kosovë. Të krijojë për[arje dhe me një politikë të urrejtjes, që mundohen, kinse problemet të zgjidhen me anë të forcës. Tash së fundmi krerët e kësaj lëvizje antishqiptare dhe antiamerikane janë lidhur me një numër jo të vogël të radikalëve ekstremist ku posedojmë edhe FAKTE që në postimet e radhës do ti postojmë. Ne si staf nuk e mbrojmë as PDK-në, as LDK-në, e as AAK-në, në këtë rast si[ po na etiketoni secila opozitë është kundër pozits në të gjithë globin dhe nuk jemi kundër, por mënyrat e kësaj lëvizjeje tregojnë se janë një subjekt anti shqiptarë dhe në përkrahje të vlerave komuniste ruse, prandaj deri më sot asnjë LIDER AMERIKAN NUK E PËRKRAHË KËTË SUBJEKT, por përkundrazi janë të gjithë kundër si[ është parë në Kosovë çdo Ambasador Amerikan deri më sot ishte dhe është kundër, shkaku i politikës PRO RUSE. Populli shqiptarë duhet të vendosë se [farë ORIENTIMI DUHET TË MARRE PERËNDIMIN APO……………………………………….. lindjen!…”.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...