Published On: 15 Qershor, 2017

Aktori që mbron figurën e Ibrahim Rugovës me dy revole

 Në një postim në facebook shihet aktori Avni Abazi më dy revole në duar, derisa mbi kokën e ti është e varur fotografia e presidentit Ibrahim Rugova. Për një çast gazetari jonë mendoi që aktori në fjalë është pjesë e ndonje fushate të LDK-ës. Por, më të lexuar postimin kuptuam që bëhet fjalë për foto që aktori kishte realizuar në provat e shfaqjes “Një shqiptar, një serb dhe ushtarët” që do të jepet premierë të premtën, datë 23 qershor në teatrin Dodona në Prishtinë. Drama është shkruar nga autorja Ibadete Abazi. Dhe na vjen për publikun e kryeqytetit me regji të Avni Abazit. Ndërsa aktorët tjerë janë: Armend Zeqiri, Gani Morina, Bashkim Alaj, dhe aktorja Teuta Sadiku. SHQIPTARI.eu
Image may contain: 2 people, people standing and hatImage may contain: 1 person, on stage and standing
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...