Published On: 28 Maj, 2016

AKK gjen shkelje në tenderët e Ministrisë së Infrastrukturës

Agjencia Kundër Korrupsion (AKK),të premtën i ka kërkuar anulimin e tenderit Ministrisë së Infrastrukturës, për zgjerimin e rrugëve nacionale Suharekë – Korish, shkruan Gazeta Fjala.

AKK, thotë se autoriteti kontraktues nuk i ka përmbushur as kërkesat minimale të kualifikimit, duke rënë kështu ndesh me ligjin e Prokurimit Publik.

 “Në dosjën e këtij tenderi autoriteti ka kërkuar që Udhëheqësi i punishtes të jetë inxhinier i dipomuar i ndërtimtarisë me dy vite përvojë punë pas diplomimit si dhe udhëheqës i punishtes në projektet e ndërtimit, rehablilitimit dhe konstruktimit të rrugëve. Të ketë dëshmi se ka realizuar së paku dy projekte në lëmin e kërkuar. Vlera e përgjithshme e projekteve të jetë 500.000.00” thuhet në publikimin e Agjencisë.

Derisa, AKK i bën thirrje Ministrisë që të mos i përsëris teknikat e njejta në të ardhmen. /Gazeta Fjala/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...