Published On: 6 Shkurt, 2016

AKI-ja, policia, prokuroria e gjykatat të pastrohen nga agjentët e Serbisë

Letra 9. E shenjtë!

Murat Jashari

1353. Daniel Server a e kualifikon kufirin Kosove/Serbi si pikë kalim administrativë? (15/01/2012 Koha Ditore)
1354. KFOR-i thirrë kufirin Kosove/Serbi vi administrative.
1355. UNMIK-u thirrë kufirin Kosove/Serbi vi administrative.
1356. EULEX-i thirrë kufirin Kosove/Serbi vi administrative.
1357. BE thirrë kufirin Kosove/Serbi vi administrative.
1358. Nëse hyjm në BE, Kosova hynë si pjesë e Serbisë.
1359. Pas këti pranimit, a është përgadit që « institucioni Doganor » të kaloj në një « agjensi Ekonomike » ? (24 prill 2011)
1360. Deri tani e pamë Zotëri Thaçi punët tua në interes të Serbisë, tani do t’i japë disa fakte :
1361. Serbët propozuan autonomin në Rambuje.
1362. Ti Hashim pranove autonomin në Rambuje.
1363. Serbët propozuan një qeveri të përkohshme për Autonomin e Kosovës.
1364. Ti Hashim bëre Qeverine e Përkohshme në Rambuje.
1365. Serbët propozuan një kornizë kushtetuse për mes të UNMIK-ut.
1366. Ti Hashim pranove kornizën kushtetuse.(ne kuadër të rezolutës 1244 dhe kushtetutës serbe).
1367. Serbia shpalli referendum për mbetjen e Kosoves në Serbi.
1368. Ti nuk shpalle referendum për Kosovën.
1369. Serbia shpalli në referendum mos ndarjen e Kosovës nga Serbia.
1370. Ti Hashim shpalle Republikën e Kosovës pa ndarjen nga Serbia.
1371. Ti Hashim në shpallje nuk kërkove ndarjen, çudi !!!
1372. Shpalljen e bëre me parlament, e jo me referendum si Serbia.
1373. Shpalle Republik në teritor të Serbisë.
1374. Ti Hashim në kushtetut e fute rezolutën 1244.
1375. Ti Hashim në Kushtetut e fute Aktin Final të Helsinkit.
1376. SHBA kërkuan që të lobojsh.
1377. Ti Hashim nuk lobove.
1378. SHBA me shpalljen të rekomanduan shume herë të integrosh Veriun me polici.
1379. Ti Hashim nuk e bëre kurrë.
1380. Ti, a e din Hashim se nuk ka shtet pa sovranitet ?
1381. Ti Hashim ke punuar për ta ndarë Veriun.
1382. Serbia thotë Kosova nuk duhet të ketë ushtri.
1383. Ti Hashim e le Kosovën pa ushtri.
1384. Serbia thotë Kosova nuk duhet të ketë simbole shtetrore në vijën administrative Kosove/Serbi.
1385. Ti Hashim i heq flamujt dhe simbolet shtetërore!
1386. Serbia thotë Kosova nuk duhet të ketë simbolet shtetëror në vulat doganor.
1387. Ti Hashim i heq.
1388. Serbia thotë Kosova nuk duhet të shkruhet shteti i Kosoves në Diploma.
1389. Ti Hashim i heq.
1390. Për të vazhduar inventarin të gjatë të bashkpunimt t’juaj me Serbinë marrë shembullin të negociatores tënde Edita Tahiri.
1391. Janë shumë fakte se Qeveria jote Hashim ka lejuar që asetet e KEK-ut të transmetimit të konsiderohen te Serbisë.
1392. Edita Tahiri në pamundësi të kundershtoj, pranon që Serbia ka sovranitet mbi Kosovën në Telekomunikacion dhe Energji, apo jo ???? (Balkanëeb 13/12/2011)
1393. Edita Tahiri pranon se Telekomunikacioni dhe Energjia është nën sovranietetin e Serbisë me punën tende.
Për te perfunduar:
1394. Ne si popull nuk duhet të pranojmë këto bisedime. Qeveria ka gënjyer si gjithëhere duke thënë nuk jane negociata por bisedime.
1395. Qeveria ka genjyer kinse këto bisedime janë teknike. Ka genjyer duke deklaruar se nuk bisedohet as për statusin,e as për çeshtjet e brendshem të Kosovës.
1396. Realiteti për çdo ditë po vërteton se kjo qeveri përmbushi gjitha dëshirat e Serbisë. Sot nuk po bisedohet, as nuk po negociohet por po vendoset në emër të Kosovës pa pyetur askend.
1397. Duhet populli t’i refusoj këto vendime. Sepse kjo qeveri nuk ka legjitimitet :
1398. Kjo qeveri vendos në emër të shqiptarëve kur nuk e ka shumicen e votave.
1399. 80% popullit nuk ka dal në zgjedhje.
1400. 30% të votueseve është arrit me mbushjen e kutive të votimit.
1401. PDK ka marrë 30% me hajni.
1402. PDK është udhehequr dhe udhëhiqet nga UDB-ashët dhe spiunët e SHIK-ut.
1403. PDK është në koalicion me serbët.
1404. PDK është me oficerin e KOS-it Bexhet Pacollit në koalicion.
1405. Do të thotë spiunët e PDK, spiunin Bexhet Pacolli AKR dhe serbët vendosin për shumicën shqiptareeeee !!!!!!!!!!!!!
1406. Unë i them jooooooo !!!!!!!!!!!!!!!
1407. Dhe i gjithë populli duhet t’i thotë jooooo kësaj pune !!!!
1408. Të gjithë ata të cilët ishin në Rambuje prapë janë ata sot të cilët kërkojnë bisedime me Serbinë.
1409. Ti shikojme partitë ; PDK është kapluar nga UDB-ashet . Merrni të gjithë thirren në krahë të luftës, por asnjeni nuk ka luftuar. Të gjithë janë pasuruar në emër të luftës, gjakut të dëshmorëve dhje pushteteve.
1410. LDK kur ishte hequr autonomia (1989) Isa Mustafa ishte krytar i Prishtinës. Sot kur votohet Rezoluta katastrofale për vazhdimin e bisedimeve përsëri gjindet neë atë postë.
1411. AAK, Blerim Shala i cili ishte në Rambuje. Blerim Shala nuk dihet pse ka qenë i thirrur. Dihet vetëm se është njeriu i shërbimeve dhe i financuar nga shërbimet. Edhe Blerim Shala është pasuruar me luftën sepse është financuar për t’i shitur mend popullit.
1412. Bexhet Pacolli vetë pranon se njifet me familjen e Millosheviqit nga 1977-78.
1413. Bexhet Pacolli kishte deklaruar se Serbia është nëna jonë. Nëna ndonjehere sjellet keqë me fëmiun. Por unë do ta pajtoj fëmiun me nënën. (Do të thotë Kosovën me Serbinë).
1414. Bexhet Pacolli shumë vazhdon te pret familjen Milosheviq në Hotelin e tij në Lugano. Kemi dëshmitar shqiptare që kanë parë në gjysmen e dyte të Korrikut 2007 Borisllav Millosheviq (vllau i Sllobodanit), Marko Millosheviq (djali) dhe grua Mira Markoviq.
1415. Për Hashim Thaçin mos të flasim, të gjithë e dijnë tani se është spiun i Serbise dhe i Bou de Marnhac.
1416. Kjo po ma rikujton Kuvendin e Kosoves së Krainës së Autonomisë. Kuvendi i Kosovës në 1989 votoj amendamentin 42 që mundësoj heqjen e Autonomisë nga Serbia. Sot Kuvendi voton rezolutën për të biseduar me Serbinë.
1417. Ne si popull duhet të kuptojm një gjë. Duhet t’i ikim këtyre partive politike të krijuara ose të kontrolluara nga shërbimet serbe. E dyta, nuk duhet të jemi feodal në aspektin politik. Gabimi, ose e keqja duhet të denoncohet menjëherë. Sepse e keqja rritet dhe forcohet. Edhe vllau nëse bënë gjëra të keqija kërkohet nga dinjiteti juaj ta kundërshtoni. Armiku po e kontrollonë popullin me këto parti. Këto parti po e amortizojnë pakënaqësin e popullin tonë.
1418. Ne si popull duhet të refuzojmë marrëveshjet edhe nëse nënshkruhen.
1419. Qeveria Thaçit nuk ka legjitimitet politik.
1420. Qeveria Thaçi nuk ka legjitimitet të luftës.
1421. Sot dihet se vetëm Ramush Haradinaj ka legjitimitetin e luftës.
1422. Nëse, hyjnë në koalicion (AAK) me PDK do të bëhen shumë arrestime në radhët e ish-UÇK dhe do të thojnë Ramushi i ka arrestuar.
1423. Pas këtyre bisedimeve përsëri Ramushi dhe Daut Haradinaj do të arrestohen.
1424. Kryesore është se këta do të eliminohen.
1425. Sepse Kosova është nën Serbi.
1426. AAK do të dirigjohet nga Blerim Shala, kjo ka qenë arsyeja e hyrjes së Blerim Shalës në AAK.
1427. Këtu kanë nevoj për Ramushin vetëm për të legjitimuar bisedimet asgjë tjetër.
1428. Sonja Maloviq ministria e Drejtesise së Serbisë kishte lajmëruar që kishte dosje tjera për Ramushin dhe Dautin. Serbia me PDK presin momentet e përshtatshëm për të lansuar fletarrestet tjera dhe EULEX do t’i kryj punët e drejtëtsisë me ish- ushtarët e UÇK.
1429. Duhet të ndryshohet kjo Kushtetut e sjellur nga Serbia.
1430. Duhet të refuzohet ky flamur i sjellur nga Serbia.
1431. Në Kushtetut duhet të përmendet lufta çlirimtare e cila mundëson pavarësimin.
1432. Në Kushtetutën e Kosovës nuk përmendet askund lufta e lavdishme e UÇK-së si akt themelus të shtetit.
1433. Ne duhet të përdormi ligjet e dekolonizimit.
1434. Duhet të pastrohet AKI nga të dërguarit e Serbisë.
1435. Duhet të pastrohen 5 drejtorit dhe shtabi i policisë të Kosovës.
1436. Duhet të pastrohet prokuroria e Kosovës nga UDB-ashët.
1437. Duhet të pastrohen gjykatat nga të dërguarit e Serbisë.
1438. Duhet të ndërpriten lidhjet mes institucioneve të sigurisë së Kosovës me Serbinë.
1439. Duhet të kerkojmë ndërprerjen e EULEX-it.
1440. Duhet të mos pranojmë Rezolutën 1244.
1441. E rëndësishmja është që organet e sigurisë në Kosovë të pastrohen prej SHIKi-stave dhe UDB-ashëve !!!!
1442. Këtu duhet t’i thojmë STOP bisedimeve !!!!!
1443 Por edhe nese zhvillohen nuk duhet populli t’i PRANOJ!!!

Nga koha kur ishte kthye Gjergj Kastrioti-SKENDERBEU në Krujë në vitin 1443 (aq pyetje janë) deri më sot kishte pas shumë tradhtarë shqiptar dhe Esat pasha Toptana. Hashimi është Esat pashë Toptani i fundit te kombi shqiptarë!

Murat Jashari: manastiri337@gmail.com

KJO A ËSHTË TRADHTI ZOTËRI THAÇI?

SHIK-u me UDB-në dhe DGSE-në i dëbuan shqiptarët nga veriu!

Cila është ana e errët e Presidentes Atifete Jahjaga dhe gjeneral Behar Selimit!?

Hashim Thaçi e Bardhyl Mahmuti a janë përgjegjës për ndarjen e Mitrovicës e dëbimin e shqiptarëve

Pse LDK-ja heshtë për helmimin e Rugovës nga vetë SHIK-istat dhe UDB-ashët (Video)

A ishin kontribut lufte, netët që i kalonit me prostituta kur populli masakrohej!?

Ilmi Reçica nr.2 i SHIK-ut shok i ngushtë i Sasha Mihallkov, që vrau trimat në Kumanovë?

Murat Jashari 1443 pyetje për Hashim Thaçin: Trego pse u torturua edhe kufoma e Ali Ukës!!!?

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...