Published On: 4 Korrik, 2017

Ajo çka ka bërë Policia e Kosovës, është fantastike

Drejtoria e Shërbimeve Shëndetësore e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Qendrën e Kosovës për Transfuzionin e Gjakut nga dje ka filluar fushatën për dhurimin vullnetar të gjakut në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Kosovës.
Pjesëtarët e Policisë së Kosovës përveç shërbimeve aktive policore për qytetarët e vendit çdo ditë e më tepër janë të gatshëm të japin kontributin e tyre edhe në forma të tjera, siç është edhe dhurimi vullnetar i gjakut.

Fushata për dhurimin vullnetar të gjakut do të vazhdojë edhe sot në Kampin Vrella, tek pjesëtarët e Njësive Speciale të PK-së, si dhe nëpër stacione dhe njësi tjera policore.

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...