Published On: 15 Shkurt, 2016

Ajmane Barani punësoi pa konkurs motrën dhe ia ndryshoi datëlindjen (Dok)

Ish- drejtoresha e arsimit në Komunën e Mitrovicës, Ajmane Barani kishte punësuar motrën në shkollën “Migjeni”, në këtë qytet pa konkurs. Barani ia kishte nënshkruar kontratën e punësimit motrës së vet, Qendresa Baranit.

Për këtë kontratë nuk është shpallur fare konkurs, pasi që nuk ceket se mbi çfarë baze është pranuar në punë Qëndresa Barani.

Ajo çka është më interesant që bie në sy në këtë kontratë është se Ajmane Barani ia ka ndërruar edhe datën e lindjes motrës së vet, duke ia mundësuar që ta fitonte vendin e punës.

Në kontratën që e posedon Indeksonline Qëndresa Barani në kontratën e punës i figuron datëlindja 03.10.1985, ndërsa në letërnjoftim që e posedon Indeksonline, Rama është e shkruar 1984.

Në kontratën e punës thuhet se Qëndresa Rama punësohet në vendin e punës “Mësimdhënëse mbështetëse” në SHFMU “Migjeni” Mitrovicë dhe në fund të kontratës është nënshkrimi i motrës së Qëndresës, Ajmanes.

Barani ka favorizuar motrën e vet, duke shkaktuar konflikt interesi dhe nepotizëm, pasi ka përdorur fuqinë e vet prej drejtoresha për ta punësuar motrën.

Ajmane Barani ishte shkarkuar nga pozita e drejtoreshës në muajin shtator 2015, e cila në këtë pozitë kishte ardhur nga LDK-ja pasi që janë në koalicion me AKR-në në Mitrovicë./Indeksonline/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...