Published On: 21 Prill, 2017

Ajeti: Ti Xhavit Haliti paske qenë më shka se shkau në luftë

Ky është postimi i plotë i Avni Ajetit në Facebook

Zona B Xhavit Haliti
22 .12 .2015

Ku thuhet se me vitin 2000 A. A gjoja se paskan deshtë te hakmerren për shokun Ilir Konushevci .

Une A.A e kam dëgjuar me vëmendje intervistën e Xh .Halitit pasi me treguan shumë shoke e njerëz.

Duke e analizuar intervistën më pastaj del se Xh. H me etiketon mua Avni Ajetin sepse ne komunën e Podujevës Ilir Konushefci bashkëluftëtar tjerë me iniciale A.A nuk ka pasur .

Nëse unë A .A i kundërvihem Xh H se nëse vërtetë ka menduar dhe ka bindjen se unë kam tentuar që ta likuidojë ai sheh ëndrra me sy qel dhe ka aq shumë frikë nga ngjarja e Ilir Konushefcit.

Se Xh .H është një mashtrues ordiner i pakrahasueshëm dhe se ka qenë dhe është i lidhur me shërbime sekrete të huaja, ketë e pohon edhe vet dhe ngjarjet e me hershme ne Shqipëri: pengesat gjatë furnizimit me Armatim gjatë kohës se luftës .

Një mashtrues ordiner qe me së paku i ka dhënë luftës , dhe me se shumti i ka marre asaj është vet Xh H.

Me një biografi aq te erret sa qe ka tregtuar edhe me prostitucion, nuk është e çuditshme e qe edhe skenën politike Kosovare e ka be lëmshe të pa zgjidhur .

Dhe këtij ordineri te paskrupullte unë i them se A. A deri me çlirim e kam mbajture pushkën ne dore vetëm kundër shkaut , por qe t’i paske qenë më shka se shkau atëherë se paskam ditur fatkeqësisht.

Shokët e mi të ngushtë kanë qenë komandant e tani heroi e ti sot me thurje e ndërthurje je një palaço qe të urren populli sepse je pasuruar me djersen e tij.

Unë A . A do të vdes me lavdin luftës , ajo lavdi qe me ka formësuar si komandant betejave dhe ashtu do të mbetem, e jo si ti skutave te Tiranes e shtëpive publike te Zvicrës o ti bubrrec i përhershëm para veprave te mia.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...