Published On: 2 Qershor, 2016

Ahmet Krasniqi dhe FARK-u iu kanë kthyer në fantazmë Ibrahim Kelmendit! – VIDEO

Betimi para flamurit Ahmet Krasniqi – Tahir Zemaj

Sefedin Krasniqi

Gjithkush do t’i besonte Ibrahim Kelmendit sikur FARK-u ta kishte vra vetëm një ushtar të UÇK-së apo edhe një shqiptar të vetëm. Të gjithë do t’i besonin Ibrahim Kelmendit sikur FARK-u ta kishte vra Agim Çekun apo Bislim Zyrapin !
E vërteta flet ndryshe. Të gjitha shtabet e fraksioneve të UÇK-së dhe disa oficerë të FARK-ut, secili nga pak, e kanë vra Ahmet Krasniqin sikur që i kanë vra shumë komandantë të UÇK-së dhe politikanë shqiptarë të LDK-së. Në këtë ndërmarrje kriminale, shtabet e UÇK-së sipas fraksioneve të LPK-së kanë qenë të ndihmuar, veç institucioneve kriminale të kohës së Shqipërisë edhe nga UDB e Serbisë. Pra, nën një presion psikologjik dhe nën flakën e plumbave e bandëskomplotistë të marionetave, të komanduara nga shtabet e Azemit, Xhavitit e sidomos Ibrahimit, FARK-u, përkundër fitores sëBejtes së Lodhës të udhëhequr nga Zahir Zemaj dhe Nazif Ramabaja, Betejës se Koshares, të udhëhequr nga Rrustem Berisha, Anton Quni … etj, nuk ka pasur mundësi as të kryej misionin e vet të çlirimit të Kosovës siç ishte betuar e as t’i mbijetojë kohës ! Megjithatë, komandantët e FARK-ut dhe ushtarët e tij kanë hy në histori për të vetmet fitore kundër forcave pushtuese serbe.

Betimi i ushtarit të FARK-ut
Kur u themelua FARK-u dhe gjithë rrjedhën e tij deri në vrasjen e Ahmet Krasniqit kanë folur, të ndjerët, Tahir Zemaj dhe Agim Mehmeti. Ka folur edhe ndonjë tjetër në emër të tyre e duke u fshehur pas tyre dhe e kuptoj se frika është pjesë e jetës. Unë e di që ekziston një arkiv që ka mbetur në duar të ushtarakëve dhe fatmirësisht nuk ka përfundua në ambasadën e Serbisë në Tiranë dhe koha do t’i zbardh të gjitha.

 • Betimi ushtarak i UÇK-së, ngritja e flamurit

Kur u themeluan shtabet e UÇK-së sipas fraksioneve të LPK-së?

Në vazhdim do të mundohem t’i paraqes deklarimet kryesore të mashtrueseve mediokër që kurrë s’iu preu sëpata në një vend sa herë u pyetën se kur u themelua shtabi i UÇK-së dhe nga kush ? Në 19 shembuj që vazhdojnë, bashkëluftëtarët e Adem Jasharit, Salih Çekajt dhe Zahir Pajazitit, i demantojnë gënjeshtrat dhe tradhtitë e shtabeve të UÇK-së të themeluara nga fraksionet e LPK-së. T’i shkojmë me radhë :
1. Shtab të Përgjithshëm të UÇK-së nuk ka pasur dhe ” shtrirje organizative “, në kuptimin e komandimit të mirëfilltë ushtarak, nuk ka pasur. Rolin e Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së e ka luajtur Kryesia e LPK-së, Dega jashtë vendit, siç i thoshin, e cila lëshonte komunikata (49, sipas Muhamt Kelmendit) faqe 45, libri – “Pse nuk u formua fronti për çlirimin e Kosovës”. Pra, për aksionet e kryera nga tri Grupet Guerile ushtarake në Kosovë (viti 1991) : në Dukagjin (Salih Çekaj), Drenicë (Adem Jashari) dhe Llap (Zahir Pajaziti) lëshonte komunikata Kryesia e LPK!!!???
2. Më poshtë po jap shpjegimet e Ramush Haradinit dhe të Remit (Muharrem Mustafës) se si e shpjegojnë ata “shtrirjen organizative” të ShP të UÇK-së, Drejtorinë politike si dhe kur është zgjedhur komandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së. Pastaj si e shpjegon Xhavit Haliti themelimin e UÇK-së, e si e shpjegon Rifat Jashari:

a) … ata e konsideronin të arsyeshme, të mos u nxirrnim telashe në organizimin e Shtabit te Përgjithshëm, por t’i lëmë aty satelitët e tyre. Domethënë, është kërkuar të ishim të dëgjueshëm ndaj argatëve që i kishin Azem Syla dhe Xhavit Haliti në terren dhe të pranonim se ekziston një Shtab i Përgjithshëm, e faktikisht nuk ekzistonte, nuk ishte i kompletuar. Kërkohej të vepronim në bazë të urdhrave të “shokëve” që nuk dihej se kush janë. Na thoshin: “Kanë thënë shokët, kanë thënë shokët! “Cilët shokë? Me “shokët” aludohej në Shtab të Përgjithshëm. Në fakt, kjo ishte një mënyrë për ta mbajtur mekanizmit ushtarak nën kontroll me diçka te “hijes”, dhe “të nëntokës”, me diçka misterioze “. Ramush Haradinaj ” Rrëfimi për luftën dhe lirinë “, faqe 129, Bardh Hamzaj.

b) ” … lufta në Kosovë është bërë nga komandantët e zonave. Nuk është bërë nga Drejtoria Politike. Këtu duhet të jemi të qartë. Drejtoritë politike kanë mundur të veprojnë edhe prej Hëne “. Ramush Haradinaj ” Rrëfimi për luftën dhe lirinë “, faqe 130, Bardh Hamzaj.

c) ” Para Sylejman Selimit nuk ka pasur komandant të UÇK-së. Nëse ka pasur, ai nuk ka mundur të jetë ilegal për komandantët e zonave… asnjë komandat zone nuk e dinte. Ideja për emërimin e komandantit ka dalë aty (në mbledhjen e parë të komandantëve të zonave, v.j.). Ne kemi dashur të kontribuojmë për të mirë dhe do ta forconim delegacionin shqiptar në Rambuje, për të bërë me dije se ata e kanë komandantin e vet dhe duhet të vijnë këtu për tu konsultuar dhe se nuk janë ata që mund të vendosin për fatin e Kosovës… ” libri i Remit ” Lufta për Kosovën “, faqe 94, autor Safet Zejnullahu.

3. Ja edhe dy-tri fjalë si e shpjegojnë Xhavit Haliti.
” Në fillim është hedhur ideja për krijimin e një strukture ushtarake. Si vendim u mor në Mbledhjen e Tretë të Përgjithshme të LPK-së në Kosovë. Mbledhja është mbajtur në Ujmir… Kjo e ngarkoi Azem Sylën dhe Hashim Thaçin që të merren me organizimin e UÇK-së… Xhavit Haliti, gazeta ” Zëri “, faqe 11, më 08 shkurt 2001.
4. Hashim Thaçi, nga foltorja e Kuvendit të Republikës, deklaroi edhe një të pavërtetë tjetër: “UÇK-ja, tha ai, është krijuar në vitin 1992” (kuptohet prej tij!). E vërteta është se Sektori i Veçantë i LPRK-së (nga Mbledhja e Katërt e Përgjithshme, LPK), me vendim të Kryesisë së LPRK-së, është krijuar në vitin 1991.
… Por, vendimi historik e politik i përmasave kombëtare për Luftë të Armatosur Çlirimtare u mor nga Mbledhja e IV e Përgjithshme e LPRK-së (më 28-29 korrik 1993, në Prishtinë)… – për më shumë http://www.kosovapress.com/sq/opinione/xhevatbislimi-78/uck-nuk-eshte-themeluar-nga-ndonje-hashim-por-nga-lpk-45801/#sthash.crZbWD5M.dpuf
5. Pas insistimit të gazetarëve, B. Hamzaj, F. Hoti, K. Gecaj të gazetës “Zëri”, Rifat Jashari ndër tjera deklaron kështu: “UÇK-ja me emër është prej vitit 1993, kurse fillimi i saj daton 4-5 vjet më herët. Rifat Jashari qartëson se në konakun e Jasharëve më 5 prill 1993 (mendohet në 5 prill 1993 që do të mund të merret si datë e themelimit të UÇK-së) ka ndodhur një takim ku paskan qenë të pranishëm, përveç personaliteteve ushtarake,edhe personalitete politike që sot janë të radhitura si në LDK, PDK dhe AAK. Gazeta “Zëri”, më 1 tetor 2002, faqe 7.
7. Xhavit Haliti, Pa Rrotlla – Pjesa 6, 26 tetot 2009, nga minuta e katër, thotë :- UÇK nuk ka datë të themelimit por është një proçes ! Nuk është se jemi ul në një mbledhje dhe kemi marrë vendim …»!

8. Rubikon 06 02 2014 Rrëfimi i Muhamet Kelmendit minuta 37, kush e dërgoi në Tiranë në ushtrime ushtarake Adem Jasharin dhe Zahir Pajazitin.

9. Xhavit Haliti, Zona B – Xhavit Haliti – 22.12.2015 – Klan Kosova, thotë: – Formimi i UÇK-së 17 nëntor 1994 dhe figurojnë pesë (5) nënshkrime (nga minuta 42), por nuk tregon as vendin as emrat e atyre që e formuan, sepse ka frikë që shqiptarët, sidomos ushtarët e UÇK-së do të tmerrohen kur të kuptojnë se cilët emra do të dalin.

https://www.youtube.com/ëatch?v=OlEKZR48Udk

10. Ndërsa, Bilall Sherifi në emisionin « Komiteti » , më 13 maj 2016,thotë : – UÇK nuk ka datë të themelimit, por ky ka qenë një proces apo ndoshta mund të merret edhe një mbledhje e LPK e mbajtur në Kollare të Kërçovës. Shikoni nga minuta e 12,00-15 :00

11. Qaza (Zeka) gjegjësisht Xhavit Haliti dhe Antoni, gjegjësisht Azem Syla flasin në emër të Shtabit Qendror që ende nuk quhej Shtabi i Përgjithshëm i UÇK-së. Kjo tregon se u kopjua Shtabi Supren i FARK-ut dhe u emërtua Shtabi i Përgjithshëm i UÇK-së, siç u kopjua edhe Drejtoria e Informimit e FARK-utdhe u formua Drejtoria e politike e UÇK-së në fund të luftës, pak pa shkuar delegacioni në Rambuillet.

Kjo është intervista më skandaloze e të gjithë historisë së komandantëve të Rognerit. Nëse nuk keni kohë të lexoni apo dëgjoni çka thuhet në këtë shkrim, dëgjoni së paku këtë intervistë ku flet Xhavit Haliti (Qaza) dhe Azem Syla (Antoni) dhe gënjejnë të dytë opinioni publik shqiptar. Madje Antoni (Azem Syla) gënjen që vinte nga frontet e luftës në Drenicë. Shikoni sesi nuk kanë pasur lidhje me UÇK sepse nuk janë kujdesur që në uniformat e tyre as ta kenë simbolin e UÇK-së edhe pse intervista është realizuar gjatë luftës dhe shenja të UÇK-së kishte kudo! Këta dy si truproje i kanë Hashim Thaçin dhe me gjasë Kadri Veselin, të cilët nuk flasin gjë, sepse nuk ishin askush! Më e keqja e këtij filmimi është se si duket autori (Milaim Zeka) ia ka fshi një pjesë ku Qaza, Xhavit Halili e kërcënon Ibrahim Rugovën!

12. Xhavit Haliti, Azem Syla, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Agim Çeku, Adem Grabovci dhe kompania Tirane-Zvicër, nuk kanë qenë kurrë në UÇK. Ka ndodhur që kanë ardhur si turistë dy-tri ditë dhe ia kanë mbathur, por në luftë dhe pjesë e luftës në Kosovë, jo kurrë. Disa nga ta kanë qenë në logjistikë të UÇK-së jashtë Kosovës, por në hierarkinë e UÇK-së këta dalin vetëm pas luftës kinse kanë qenë kryesorët. Kjo nuk është aspak e vërtetë. Luftën çlirimtare e kanë bërë ushtarët e UÇK-së dhe luftëtarët e lirisë dhe kjo është e vërteta. Këta që i ceka në fillim vetëm kanë përfituar më së shumti nga lufta, por nuk mund të llogariten si luftëtarë të UÇK-së! Naim Miftari, pjesëtar i UÇK-së, i SHIK dhe pjesëtar i Policisë së KS.

13. Ndërsa, sipas dëshmive të Saim Tahirajt: “Para paraqitjes në skenë të UÇK-së, aksionet e para, duke filluar që nga viti 1991, janë kryer nga pjesëtarët e tri Grupeve Guerile, të cilët ushtruan në Shqipëri në vitin 1991. Financimi i të dy grupeve u realizua nga Fondi Gjithëkombëtar.

14. Në Dukagjin, aksionin e parë e ka kryer (dhjetor 1991) Salih Çekaj, me guerilët e vet, mbi patrullën e policisë serbe, në aksin rrugor Deçan-Lumbardh. Pas këtij aksioni, bastisen dhe keqtrajtohen këto familje: Familja Tahiraj nga Belegu, familja e Osman Ferizit, familja e Hasan Ferizit dhe familja e Shkelzen Gjonajt. Pak kohë më vonë është bastisur dhe keqtrajtuar familja e Agron Tolajt nga Pobërgja. Të gjitha këto familje kanë dhënë kontribut të çmuar qysh në vitin 1991”.

15. – Aksionet e para në Llap janë kryer gjithashtu nga pjesëtarët e Gueriles së Kosovës të udhëhequr nga Zahir Pajaziti dhe grupi Gueril e tij. Dëshminë më të fortë deri tash e ka dhënë bashkëluftëtari i Zahirit, Avni Ajeti, i cili edhe e ka akuzuar rëndë disa herë Shtabin e LPK-së së UÇK-së për vrasjen e Zahirit. Në veçanti e ka akuzuar Nait Hasanin nga i cili ka kërkuar që t’i kërkojë falje familjes së Zahir Pajaziti.
http://www.telegrafi.com/zahiri-u-vra-sepse-rrodhen-informacione-nga-uck-ja/

16. Ndërsa në Drenicë, gjithashtu aksionet e para i kanë kryer pjesëtarët e Gueriles së Drenicës, në ballë me Adem dhe Hamëz Jasharin dhe bashkëluftëtaret e tyre që shumica, sikur që ishin Adem dhe Murat Jashari kishin ushtruar në Shqipëri në vitin 1991. Më simboliku është rezistenca që familja Jashari u ka bërë forcave serbe më 29.12.1991. Një pasqyrim të ngjarjeve e ka dhënë edhe Gani Geci në librin “Lufta Pa maska” – http://www.trepca.net/kultura/libri_gani.geci/lufta_pa_maska_gani.geci.htm

17. Sali Salihu thotë se Ushtria Çlirimtare e Kosovës u themelua në Podujevë më 2 mars 1991 me disa bashkëluftëtar të tjerë. Salihu në një intervistë për standardi.info thotë se as Hashim Thaçi, Azem Syla, Kadri Veseli nuk ishin në atë kohë. Ai flet për fillet e UÇK-së, ushtrimet e para ushtarake, aksionet e para kundër forcave serbe.
UÇK është krijuar në Besian në shtëpi të babës tim me 2 mars 1991. Kanë qenë të pranishëm unë, Zahir Pajaziti, Ilir Konushevci, Agron Rrahmani, Sejdi Veseli, Rrahman Bahtiri, Refik Shala, Meh Uka, Ferki Aliu. Këta kanë qenë ata që e kanë dhënë bazën e UÇK-së dhe e kanë krijuar Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës. Betohem në ideal të atdheut dhe me jetë se këta kanë qenë. As LPRK-ja, as LKÇK-ja, as LPK-ja. E kemi krijuar, por jo të ndalemi. Edhe pas kësaj edhe para kësaj kohe ne kemi punuar dhe nuk jemi ndal. Ne ndërkohë kemi marr aksione dhe veprime të armatosura. 7 aksione i kemi marr në Besian me rrethin dhe 5 aksione brenda në Prishtinë, po flas prej 2 marsi 91 deri më 25 korrik kur unë kam rënë në burg.

http://www.standardi.eu/sq/Intervista/Ekskluzive-UÇK-ja-u-themelua-më-2-mars-1991-në-Llap

18. Ushtria Çlirimtare e Kosovës (shkurt e njohur si UÇK) ishte forca politike dhe ushtarake e popullit shqiptar të Kosovës e cila ishte aktive mes viteve 1981 -1999. UÇK kishte zanafillën në Lëvizjen Politike Ilegale e cila u krijua pas Luftës së Dytë Botërore. Si Lëvizja Politike Ilegale ashtu edhe Ushtria Çlirimtare e Kosovës realizoi veprimtarinë e vetë si brenda ashtu edhe jashtë Kosovës.

19. https://sq.wikipedia.org/wiki/Ushtria_Çlirimtare_e_Kosovës

Për të kuptuar sesi komandantët e « shtabit » të Rognerit dhe « shtabit të Vegjëlisë e morën komandën dhe dolën në sipërfaqe duhet të lexohet ky shkrim nga Gzmend Islami : Si u vranë komandantet e UÇK-së që luftuan në Kosovë dhe si morën komandën “parashutistët” e Tiranës?

http://botasot.info/opinione/156266/si-u-vrane-komandantet-e-uck-se-qe-luftuan-ne-kosove-dhe-si-moren-komanden-parashutistet-e-tiranes/15
Përmbledhje : Si dredhëz mbi ëmbëlsirë, Ibrahim Kelmendit dhe shtabeve të fraksioneve të LPK-së që përvetësuan luftën e UÇK-së e të Gueriles së Kosovës: Adem Jasharit, Salih Çekajt dhe Zahir Pajazitit po ua servoj edhe këtë lidhje interneti ku secili mund ta gjej edhe numrin e pushkës së Adem Jasharit dhe sa ka pasur municion.

http://www.trepca.net/2003/0603/030608-s.k-saim.tahiraj-cka.ka.mbetur.pa.u.thene.per.luften.ne.kosove.htm

Secili që do të kuptojë e ka lehtë se kush ishte UÇK e Kosovës kush e Rognerit të Tiranës. Gjithçka tjetër është gënjeshtër dhe tentim për të falsifikuar historinë e cila do të na hakmerret. Nëse jo Gjykata Speciale, historia do ta vërtetojë se fraksionet e LPK, në emër të UÇK-së, ka vra më shumë politikanë anëtarë të LDK-së të Ibrahim Rugovës sesa politikanë të SPS-it të Millosheviqit. Do të dihet gjithashtu se këto fraksione më shumë kanë vra ushtarë e komandantë të UÇK-së së Kosovës sesa ushtarë dhe komandantë të Ushtrisë Serbe ! Meqë ra fjala, si përfundim poi ju them shumë haptas, kot e poia fusni njëri-tjetrit për t’i shpëtuarGjykatës Speciale, Gjykatës së popullit apo më në fund Gjykatës së ndërgjegjes, se të gjitha fraksionet e LPK-së keni qenë bashkë dhe keni vra shqiptarë bashkë. FUND

LeXONI edhe:

http://www.shqiptari.eu/kronologjia-e-tradhtise-se-madhe-kombetare-e-disa-krereve-te-lpk-se/

 
Displaying 3 Comments
Have Your Say
 1. Xhafer Leci thotë:

  I nderuari mik Sefedin Krasniqi, vërtet ua ka shumë lakmi, për shkrimet shumë orgjinale të mbështetuna me shumë fakte të gjalla dhe dëshmi të pamohueshme. Falsifikatorët e LPK-së të tipit të Ibarahim Kelmendit dhe shumë të tjerë si ky, kot e kanë, që mundohen historinë ta bëjnë me dhunë dhe gënjeshtra ! Të gjithë e dimë që ashtu është siç keni shkruar edhe Ju, se LPK me njerëzit e saj më shumë kanë vra shqiptarë të pafajshëm se sa serbë kriminela…! Dikush e paska shpikur një gënjeshtër, se kinse Lëvizja paska fillue aktivitetet e saja pas LDB-re. Të gjithë e dimë se Lëvizjet e pas LDB-re kanë qenë të djathta, si ajo e NDSH-së, me vonë e Metush Krasniqit, Jusuf Gërvallës e Sabri Novosllës e shumë të tjerë. Komunistët e dy shteteve Jugosllavi Shqipëri ishin të bashkuar në luftë kundër të djathtës shqiptare, në Shqipëri, Kosovë e troje tjera shqiptare, si dhe në Diasporë…!

  Përgjigjiuni
  Pelqej(6) Nuk Pelqej(0)
  • Sinan Kastrati thotë:

   Te nderuar zotrri Krasniqi e Leci, pershendetjet me te perzemerta ju dergoj nga Malmö-ja, qyteti me i madh jugor i Suedise.
   Une jo vetem lakmi por kam edhe gjelozi per punen e madhe faktografike dhe ndriqimin e fakteve historike te periudhes se fundviteve te shekullit te kaluar dhe fillimin e ketyre dy decenive te mileniumit te ri.
   Sef, jo te gjithe kane pas guximin ta thone te verteten si TI, edhe sthere kur njerezit jane vrare nga “famshmja” uck, produkt i fares se lpk-se, fares ruse, sllave, serbe, greke e … ortodokse.
   Sefe te pergezoj per mundin e madh qe me litersturen e perforur do te kidhe bere nje teze disettacioni. Sylejman Krasniqi, ne banesen e tij ne Tirane me ka pas thene: litersturen qe e kam perdor kur e kam dhkruajt romanin “Qielli i perflakur” kam mundur me i mbrojt dy tema shkencore dhe me i marr dy tituj akademik. Baca Syle eshte shkrimt. me i njohur kosovar we ka shkruajt me teme historike.
   Edhe diqka Sefe miku. Per Barletin, thone historiografet ka aq merits sa edhe Skenderbeu, sepse e beri te pavdekshem Gjergj Kastriotin -Skenderbeun me librin te shkruar ne gjuhen latine per Skenderbeun : Historia de vita Skanderb. epirotarum.
   Pershetjet dhe pergezimet e mia per Ty Sefe dhe per komentuesin e pa shoq, Xhafer Lecin!
   Sinan Kastrati, Suedi
   Malmö, 2016-06-03
   sinan.kastrati@@hotmail.com

   Përgjigjiuni
   Pelqej(3) Nuk Pelqej(0)
   • Përshëndetje miq të nderuar, Xhafer dhe Sinan,
    fillimisht ju falënderoj të dyve për këto fjalë që më inkurajojnë. Edhe kontributi juaj nuk është i vogël. Çka do që them më shumë nuk do t’ia qëlloj.

    DIAGNOZA E RUGOVES E SAKTË DHE PROFESIONALE

    Nuk di ku është fundi dhe si do të përfundojë gjithë kjo ligësi që na vjen nga këta njerëz, të them më së buti, të poshtër, që t’i vrasin më të dashurit dhe t’i shpallin tradhtarë të kombit. Më besoni që sa herë shkruaj në këto tema, sidomos për Ahmet Krasniqin, kam shumë emocione. Shumë bashkëbisedues live e kanë vërejtur këtë “dobësi” timen, por nuk kam mundur dhe nuk do të qëndroj i heshtur për asnjë çmim.
    Kjo kastë nga më të pistat më shumë se 20 vjet, ditë e natë, këtu në Diasporë nuk kanë lënë njeri që ec në dy këmbë pa e shpallur UDB-ash e tradhtar vetëm nëse ka guxuar ta thotë një fjalë kundër Enver Hoxhes. Ky ishte shembulli më i butë. Kjo kastë edhe në Shqipëri pati depërtuar para të gjithë neve dhe me sjelljet e tyre prej hajdutësh e kurvarësh pati ngritur në qiell atmosferen antikosovare.
    Kjo kastë e pistë i ka tradhtuar dhe poshtruar e vrarë edhe aktivistët e vet më të devotshëm që më së miri i lexojmë në pyetjet e Murat Jasharit që ua ka derguar secilit sipas meritotradhtisë. Këta, në vend se t’i kërkojnë falje, pasi nuk munden ta shpallin tradhtar, e shpallën të sëmur psikik. Të gjithë këtyre u kërkoj falje për këta rreshta që shprehin kaq shumë mllef.

    Kush s’e do të vetin pse ta duaj të huajin ?

    Dhe, kur i vranë e i shanë e i përdhosen të vetët nuk më duket jo aq normale që FARK-un, Ahmet Krasnqin, Tahir Zemajn et., me shpirt janë munduar t’i shpallin tradhtarë, para dhe pas vrasjes së tyre. Unë jam i vogël t’i dal zot FARK-ut, sepse atë e mbrojnë, më së miri, nëse askush tjetër, atëherë gjaku i 114 dëshmorëve të Koshares, etj. Më gëzon fakti që edhe pjestarët e FARK-ut kanë shoqatat e veta dhe dinë të shkruajnë duke i zbardhur dokumentet dhe arkivat personale me të cilat disponojnë. Për këtë i obligon edhe Betimi i ushtarit edhe gjaku i deshmorëve-bashkëluftëtarëve. Por, kur vjen në pyetje Ahmet Krasniqi, siç kam bërë deri tash do të vazhdojë ta mbroj nga ata që e vranë dhe po mundohen ta fusin në histori që e paskan vra një tradhtar. Do ta bëj për fatin se të vdekurit nuk flasin.
    Para vrasjes e akuzonin se paska pas luftuar kundër kroatëve por kur i perktheva intervistat e tij dhënë shtypit kroat, sidomos një pjesë të deklaratave shume pozitive të vetë kroatëve sesi u ka ndihmuar Ahmeti ne Gospiç, Bedri Islami dhe Ibrahim Kelmendi imagjinuan një luftë në Kroaci në mes të Ahmet Krasniqit dhe Fehmi Lladrovcit duke u bazuar në « deshmitë » e një rrenacaku të quajtur Mensur Kosumi, sot uzurpator i disa objekteve në Dardani (PR). Ky Mensuri gjatë luftës na pati ardhur komandant në Zhilivodë dhe zhilivodasit e kanë mbajtur si zogun. Mirë thotë proverbi, ” Gjithkujt bukën mos ia jep se buka jote të vret”.
    Sidoqoftë, njerëzit e tipit të Ibrahim Kelmendit që jetojnë me fantazma, gjithë bota u ka faj. Shpirtin e Jusuf Gërvallës që nga 17 janari 1981, ky e bartë poshtë e lartë dhe iu ka bërë fantazmë. Kështu, këdo që ka takuar në bredhjet e tij, e ka parë si tradhtar, UDB-ash, vrasës. Nga ana tjetër në sytë e të gjithë këtyre, të tillë e kanë parë Ibrahim Kelmendin dhe kastën rreth tij. Nga 21 shtatori 1998, Ibrahim Kelmendi e bartë me vete edhe shpirtin e Ahmet Krasniqit dhe me shkrimin e fundit ia ka ngarkuar veti edhe gjithë dëshmorët FARK-ut. Si njeri që jeton me fantazma, është normal që ushtarët e FARK-ut i duken si ushtri aleate e « focave pushtuese serbe ». Hajde paranojë, hajde !!!

    Diagnoza e Rugoves po del e saktë dhe profesionale

    Për krerët e LPK-së dhe fraksionet e saj që bërtisnin dhe ende bërtasin se janë UÇK, diagnoza e Rogoves edhe pse e butë dhe shumë njerëzore po del e saktë dhe profesionale kur pati thënë që « këta janë do djem të frustruar » dhe të cilët janë të « manipuluar nga sherbimi serkret i Serbisë ». Ky frustrim i tyre me shenja të përkeqësimit po vazhdon dhe po na kafshon njërin pas tjetrit. Nëse nuk mbrohemi me mjete të njëjta do të na kafshojnë për vdejke siç e kanë bërë disa herë deri tash duke vrarë patriotët më të devotshëm të kombit shqiptarë në prak, gjatë e sidomos pas luftës së fundit. Kështu kanë bërë baballarët e tyre gjatë LDB-së. E kemi obligim kombëtar që këtë kastë ta denoncojmë dhe t’i shpetojmë gjeneratat e ardhshme nga e keqja e tyre. Këta falsifikatorë të historisë që Kosovën e kanë kthyer në një varr kolektiv ku secili bjen duke iu lutur Zotit që sa më shpejtë ta gjej një rrugë për ta ikur natën nga Kosova !

    Përgjigjiuni
    Pelqej(5) Nuk Pelqej(0)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...