Published On: 18 Maj, 2016

Agjencia Kundër Korrupsionit gjen shkelje në tenderin për mollë dhe mjedra në Fushë-Kosovë

Agjencia Kundër Korrupsion ka evidentuar shkelje në një tender të Komunës së Fushë-Kosovës, në të cilin parashihej të bliheshin 10 mijë fidanë të mollës dhe 45 mijë fidanë të mjedrës për t’i ndihmuar fermerët e kësaj komune.

Sipas AKK-së, procedurat e prokurimit për këtë tender janë në kundërshtim me Ligjin për prokurimin publik, shkruan sot “Koha Ditore”.

Në opinionin që ka nxjerrë kjo Agjenci i kërkohet autoritetit kontraktues, në këtë rast Komunës së Fushë-Kosovës, që të anulojë procedurën e prokurimit për këtë tender dhe të njëjtit i kërkohet që të shmangë praktikat e tilla tenderuese…

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...