Published On: 9 Prill, 2016

Afro 60 milionë pakistanezë jetojnë nën vijën e varfërisë

Afro 60 milionë njerëz jetojnë nën vijën e varfërisë në Pakistan, bën të ditur një raport i ri i qeverisë atje.
Raporti nga Komisioni i Planifikimit i Pakistanit nxjerr në pah se nivelet e varfërisë janë trefishuar në 29.5 përqind nga 9 përqind, sa kanë qenë llogaritjet e mëparshme.

Sipas raportit, të rriturit në 7.6 milionë familje fitojnë më pak se 3,000 rupi apo 30 dollarë në muaj.

Qeveria pakistaneze është duke bërë përpjekje të ringjallë ekononimë, e cila është shkatërruar nga dhuna e militantëve dhe kriza paralizuese me energji elektrike.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...