Published On: 30 Dhjetor, 2015

ADN-ja jonë përmban mesazhe nga jashtëtokësorët

Një studim i ri, i bërë nga shkencëtarët rusë, tregon sesi ADN-ja njerëzore është koduar duke përdorë një sinjal jashtëtokësor nga alienët e vjetër, të cilët e kishin vizituar Tokën në një të kaluar të largët. Studimi quhet “Sinjali “Wow! i kodit gjenetik të tokës” dhe ai është vepër e dy studiuesve nga Departamenti i matematikës, respektivisht nga Instituti astrofizikal “Fesenkov”, Almaty, Republika e Kazakistanit.

Dy autorët e studimit, Vladimir I. Shcherbak dhe Maxim A. Makukov, besojnë në ekzistimin e një kodi matematikor që gjendet në ADN-në njerëzore, gjë që nuk mund të shpjegohet me anë të evolucionit dhe teorive tradicionale. Ky zbulim tenton ta konfirmojë teorinë se njerëzit u krijuan nga alienët, me anë të inxhinieringut gjenetik, në një të kaluar të largët. Ata thonë se ADN-ja ka elemente të një gjuhe simbolike.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...