Published On: 20 Shkurt, 2016

Ademi: Vazhdon investimi në shkollat e Tetovës

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Abdilaqim Ademi, sot vizitoi shkollën fillore “Bratstvo – Migjeni” në Komunën e Tetovës, ku punohet në rekonstruktimin e objektit shkollor.

“Komuna e Tetovës objektin shkollor e pajisi me mobilje. Me këtë rikonstruktim janë renovuar të gjitha tualetet, ndërsa në vazhdim është renovimi i dyshemeve në shkollë. Sot jemi këtu, të bëjmë mbikëqyrjen e aktiviteteve për renovimin e shkollës fillore Bratstvo – Migjeni” në Komunën e Tetovës. Investimi i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës është rreth 200 mijë euro.”, theksoi Ademi duke shtuar se deri në fund të javës së ardhshme pritet të përfundojë rikonstruktimi i shkollës.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...