Published On: 18 Shkurt, 2016

Ademi: BDI është e pastër, prandaj na sulmojnë

Shefi i shtabit qendror zgjedhor Bekim Neziri, ministri i Arsimit dhe Shkencës, Abdilaqim Ademi, ai Pushtetit Lokal, Lirim Shabani dhe anëtarë tjerë të shtabit qendror dhe funksionarë partiak sonte kanë marrë pjesë në hapjen e shtabit komunal në komunën e Studenicanit.

Të pranishmëve fillimisht iu drejtuar kryetari degës së BDI-së në Studeniçan, Muhamet Ramadani i cili tha se është themeluar shtabit komunal dhe me vendim të shtabit qendror janë themeluar të gjitha shtabet vendore të BDI-së në këtë komunë duke nënviozuar se BDI është gati që edhe kësaj radhe në Karshiak të shënoj fitore të madhe.

Ministri i Arsimit Abdilaqim Ademi tha se të gjitha strukturat e BDI-së punojnë që fitorja në zgjedhjet e prillit të jetë më e madhe.

“Kryetari i BDI mbetet lideri i vetëm te shqiptarët që gëzon respektin më të madh. Vizioni i liderit tonë nuk zbehet dhe përkundër të gjitha atakeve që I marrim nga të gjitha anët. Ky është lajm negativë për të gjithë ata që na sulmojnë, ne duhet të vazhdojmë edhe më tutje të punojmë dhe sot e tutje duhet të punojmë 24 orë në ditë. Këto sulme që do të mundohen të na zbejnë imazhin do të vazhdojnë. Kjo strukturë është e ndërtuar që nga viti 1981 e jo nga 2002 ne do të duhet të vazhdojmë të bashkuar”, tha Ademi i cili shtoi se kriza politike duhet të përfundojë me mbajtjen e zgjedhjeve të 24 prillit duke potencuar se BDI do të jap përkrahje absolude në arritjen e marrëveshjes për media.

Ministri i Pushtetit Lokal, Lirim Shabani tha se aktivitetet e shtabit qendror të BDI-së nuk kanë të ndalur dhe se brenda ditës mbahen disa aktivitete dhe çdo vend sallat janë plot. Ai kërkoi nga banorët e Karshiakës të radhiten pas BDI-së dhe liderit Ali Ahmeti, lider që ka vizion dhe është largpamës.

Shefi i shtabit qendror Bekim Neziri tha se të gjitha shtabet komunale dhe ata vendore në tërë territorin e vendit janë hapur dhe punojnë për zgjedhjet e 24 prillit. Ai tha se aktivistët e BDI-së do të dëshmojnë se fitorja e jonë në këto zgjedhje do jetë e madhe dhe në mënyrë të qetë dhe demokratike do ta shënojmë fitoren e radhës së BDI-së dhe liderit Ali Ahmeti.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...