Published On: 3 Gusht, 2017

Adem Mikullovci mbyll seancën e sotshme të Kuvendit

Pas kërkesës së koalicioni PAN për një pauzë prej dy orësh, kryesuesi i Kuvendit të Kosovës i udhëhequr nga Adem Mikullovci shpalli mbylljen e seancës, edhe pse kjo mbyllje atij i rrëshqiti rastësish dhe me të qeshur Mikullovci tha edhe ashtu u mbyll seanca e Kuvendit duke parë reagimin e deputetëtëve që menjëherë filluan të largohen nga salla. Shqiptari.eu

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...