Published On: 5 Mars, 2016

Adem Jashari i kishte thënë hoxhë Ekrem Avdiut: Për këtë vend, i madhë e i vogël duhet me vdekë

Hoxhë Ekram Avdiu, duke folur se si familja e Adem Jasharit ka qenë praktikuese e Islamit, ka treguar se si ata kanë bërë vepra dhe sakrifica të veçanta.

“Babai u kan njeri që e ka kryer Medresenë, dhe ka kryer pesë vakte namaz”, tregon Avdiu për babain e Adem Jasharit, Shaban Jashari.
Avdiu, rrëfen se çfarë u kishte thënë Jasharajve, për pozicionimin e tyre, duke treguar poashtu se e gjithë familja Jashari në natën e 22 janarit, kur ishte përgatitur një sulm ndaj tyre nga ana e ushtrisë serbe, ata ishin zgjuar duke u përgatitur për të bërë namaz.
“Me 22 janar kur është bërë sulmi, ata kanë qenë në syfyrë dhe tu u bo gati për me fal sabahin”, tregon Avdiu.
Sipas tij, historia nuk zenë shumë vend, dhe se njëriu është i veçantë me vepra të veçanta.
“Neve baba na ka mësu që PP”, ishin fjalët e hoxhë Ekrem Avdiut, në një debat me komandatin legjendar Adem Jashari.
Për më tepër, shikojeni videon.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...