Published On: 21 Mars, 2016

Adem Grabovci si u pasurua aq shpejt, dhe ku po e tretë pasurinë e tij!

 

Pasuria e shefit të deputetëve të partisë në pushtet (PDK), Adem Grabovci, në vitin 2012 kishte arritur në mbi 1.6 milion euro, raportonin mediat, por në vitin 2015, pas 3 vites, pasuria e tij njihte tkurrje zvogëlim.
Por, sipas raportimeve të vitit 2012, ai e kishte dhjetfishuar afërsisht pasurinë e tij. Pra, kishte pasur një rritje, që në matematikë quhet eksponenciale.
Nga pasuaria e deklaruar që kishte deklaruar në Agjencinë Antikorrupcion, në vler prej rreth 140 mijë euro, aq sa kishte deklaruar se vlente një banesë e tij, 120 mijë euro, dhe një veturë 12 mijë euro.
Por, çuditërisht, derisa në vitin 2007 nuk deklaronte pasuri të trashëguar, kur e deklaroi në vitin 2012 shumën prej 1 milionë e 630 mijë euro, si vetura të markave Audi A6, BMË dhe Golf 6, 21 mijë euro para të gatshme në bankat në vlerë prej 21 mijë euro e të ardhura familjare rreth 30 mijë euro kishte deklaruar edhe pasuri të trashëguar.
A mashtroi pra me 2012 dhe në vitet e më pastajme Grabovci, kur deklaroi pasuri marramendëse të trashëguar prej së paku gjysmë milioni euro?
Pse Agjencia nuk e futi në listën e hetimit? Ai u bë edhe më i dyshimtë, kur pasurinë e vitit 2012 tre vjet pas po e deklaronte më të vogël prej rreth 100 mijë euro, pa dëhsmjuar për investime.
Pse as herën e dytë nuk u bë i dyshimtë për Antikorrupsionin?
Nuk ka ngja kjo vetëm me Grabovcin, por ky është vetëm një prej shembujve më eklatant, të pasurimit të shpejt e të pashpkegueshëm, dhe pastaj krijimi të mjegullës, se pasuria e tij ka filluar të bie!
Pyetja thelbësore është se sa pasuri këta politikanë tanë, e kanë në emra të hua, dhe pse janë aq të pakapshëm nga drejtësia, deri sa jeta e tyre është vërtetë superluksoze!
Shumë nga këta politikanë kanë pasuri thuaja marramendëse edhe në Shqipëri, a është Adem Grabovci sërish një përjashtimë?! SHQIPTARI.EU

 

LEXONI edhe: 

http://www.shqiptari.eu/viti-i-majmunit-fryme-nuk-merr-pa-e-sha-pa-e-mohuar-dhe-pa-e-mallkuar-uck-ne/

http://www.shqiptari.eu/qeveria-ti-dorezoje-vrasesit-dhe-kriminelet/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...