Published On: 7 Mars, 2016

AAK-ja kërkon zbardhjen e sulmeve ndaj pronës, si djegia e veturave

Nëpërmjet një kumtese, AAK-ja thotë se sulmet ndaj pronës së qytetarëve të Kosovës, cila do qoftë ajo, pa përjashtim dhe kushdo qofshin ata, deputetë apo ministra, është i dënueshëm dhe i papranueshëm.

“Kërkojmë nga institucionet e rendit dhe të ligjit, që të bëjnë krejt çka është në dorën e tyre, që të zbardhen këto raste, sepse në situatën e krijuar sikur po paragjykohen sulmuesit dhe kjo mund të shkaktojë dëm po ashtu të madh”, thuhet në kumtesë.

Në kumtesë theksohet se AAK-ja, si parti, nuk pajtohet me qeverisjen aktuale, por asnjëherë nuk do të ndodhte që të përdornin mjete të tilla për ta kundërshtuar këtë qeverisje.

AAK-ja, i dënon këto akte dhe i vlerëson krejtësisht të papranueshme dhe të dënueshme dhe kërkon zbardhjen e tyre, përfundon kumtesa e nënshkruar nga Muharrem Nitaj, anëtar i Kryesisë së AAK-së.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...