Published On: 4 Maj, 2016

A vlen liberalizimi për vendet Evropiane që nuk e njohin Kosovën?

Liberalizimi i shumëpritur ndodhi por se a do të vlejë kjo për shtetet Evropiane që nuk e kanë njohur Kosovën si shtet e as pasaportat e saj, siç është Spanja dhe Slovakia?

Kjo mbetet të shihet, por gjithsesi mund të jetë një pengesë për realizimin e liberalzimit në mënyrë të plotë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...