Published On: 16 Qershor, 2017

A mund të ndodhë vjedhja industriale e votave në Qendrën e Votimit?

Fadil Maloku

1.Prokuroria dhe KQZ-ja, nuk kanë dhënë asnjë sqarim adekuat, lidhur me atë se çfarë mund të ndodhë, nëse, në pauzën ndërmjet orës 14;00-16;00, (kur komisionerët shkojnë të drekojnë!), mund të hyj DIKUSH shlirë dhe t’i ndrron ca kuti të votimit?!

2.Dyshimi rritet, ngaqë, kur në “dhomën e dëshmive”, ndodhi …gjithë ajo hajni (!), e që asnjëherë nuk u zbulua! E aq më tepër tani, kur resultatet preliminare po na flasin për një rezultat të ngushtë midis blloqeve…!

3.Mendoj, që përveç stafit mbikëqyrës, video kamerave etj. edhe gazetarët hulumtues do të duhej ta monitoronin dhe “kujdestaronin”, edhe këtë “sjellje” deviante, e cila do ta kompromitonte dhe përmbyste gjithë procesin zgjedhor!? Si ish anëtarë i KQZ-s, as që  dua të dyshoj se mund të ndodhë diçka e tillë! Por, preventiva gjithënjë bëhet nënë e “dyshimit”!

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...