Published On: 29 Maj, 2017

A lejohet puthja gjatë agjërimit?

  • Përqafimi apo puthja e gruas gjatë agjërimit është e lejuar dhe nuk e prish agjërimin.

Por edhe kjo e ka një rregullim tjetër, sepse, nëse dikush e konsideron puthjen si diçka që e nxit për marrëdhëniet intime të mëtutjeshme, atëherë e ka të ndaluar.

Ndërsa, sa i përket kontrollit gjinekologjik të gruas gjatë agjërimit, ekzistojnë diskutime, por shumica e mendimeve janë se kjo gjë nuk e prish agjërimin.

Ndërsa, për më tutje është çështje tjetër nëse pranohet apo jo, pasi sipas dijetarëve ajo është diçka që vendos vetëm Zoti.

Por i njëjti diskutim është ngjallur edhe për personat me diabet, ndërsa për shkak që sëmundjet e diabetit janë të llojeve të ndryshme, kjo gjë ka një trajtim të veçantë për çdo lloj të kësaj sëmundjeje.

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...