Published On: 15 Prill, 2016

“A ke ti fytyrë”, fushatë kundër korrupsionit

Me mesazh të drejtpërdrejtë kundër një fenomeni shoqëror që vazhdon të pengojë zhvillimin e mirëqenies së qytetarëve, programi kundër korrupsion i UNDP-së, ka nisur fushatën vetëdijësuese kundër korrupsionit.

Qëllimi i fushatës është që të informojë qytetarët rreth rolit të institucioneve kundër korrupsion dhe të i nxisë qytetarët që të raportojnë rastet e korrupsionit në numrin falas të Agjencisë Kundër Korrupsion 0800 10 800.

 Programi i UNDP-së kundër korrupsion ka realizuar një sërë iniciativash që nga viti 2012, ku ka ndihmuar komunat të hartojnë Plane të Integritetit, ka realizuar aktivitete të ndryshme për të ngritur kapacitete e gjyqësorit dhe prokurorisë për të parandaluar dhe luftuar korrupsionin, ka fuqizuar qytetarët që të përfshihen në vendim-marrje, ka mbështetur Agjencinë Kundër Korrupsion në zbatimin e Strategjisë Kundër Korrupsion 2013-2017.

Fushata vetëdijësuese e A ke ti f’tyrë do të vazhdojë gjatë muajve në vijim në qytete të ndryshme të Kosovës. Programi kundër korrupsion i UNDP-së mbështetet financiarisht nga Agjencia Zvicrane për Bashkëpunim dhe Zhvillim./Kp

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...