Published On: 28 Mars, 2016

A ka njeri që e shpjegon mesazhin e protestës së ardhshme të opozitës???

 

Agim Vuniqi

Protestë kundër… konkludimi abstrakt, adresa nuk dihet…mesazhi i protestës..(?), policia ekspeditive, shteti funksionon… fajtori protestuesit!

Për atë protestohet dhe shih për diçka abstrakte “kundër marrëveshjeve” janë tubuar …vetë, akoma nuk dihet numri i saktë, konsiderohet se në 1m2 vertikalisht qëndrojnë 3 protestues, priten të tubohen akoma më shumë, mesazhi i protestes matet me numra…

Përfundimi: pjesëmarrësit e protestës konsiderojnë që protesta ishte e qetë, pa pasoja për jetën e qytetarëve.., qytetarët e kryen detyrën e tyre me përpikëri dënuan “pëllumbaxhinjtë”, policia i mbrojti me profesionalizëm të plotë ” gazsjellës e vrushkull uji” të drejtat e protestuesve për të protestuar, ndërsa kryeministri është krenar që shteti po i plotëson standardet e BE-së… vendi më i sigurtë në rruzullin tokësorë është shndërruar në “Hyde Park”…

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...